Radics Gigi megmutatta kerekedő kismama pocakját
2020-10-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Lehengerlő kismamafotóval bűvölte el rajongóit Radics Gigi, aki nem takargatja óriási terhespocakját: az áldott állapotban lévő énekesnő csak úgy sugárzik a boldogságtól.

 

Hamarosan világra jön Radics Gigi kislánya! Az énekesnő, aki megnyerte a Megasztár hatodik szériáját, májusban osztotta meg rajongóival az örömhírt, miszerint első gyermekét hordja a szíve alatt, s bár meglepetésként érte az áldott állapot, mégis úszik a boldogságban, hiszen elmondása szerint mindig is arra vágyott, hogy fiatal anyuka lehessen. Úgy tudni, kedvesével, Mikus Áron szobrásszal őszre várják első közös csemetéjüket, akinek a Bella nevet választották, az énekesnő pedig büszkén vállalja egyre gömbölyödő terhespocakját.

Erről árulkodik az a friss fotó is, mellyel Radics Gigi kedd este lepte meg követőit az Instagram-olddalán. A dicsérő kommentáradat várható volt, hiszen a lehengerlő szépségű énekesnő szinte kivirult, amióta gyermeket vár, ráadásul az elegáns fekete ruha, amelyben lencsevégre kapták szépen kiemeli a pocakját.

Forrás: Blikk