Rátalált a szerelem a Love Bistro háziasszonyára
2020-10-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Baracskay Angéla, a Love Bistro volt zsűritagja nyolc évig élt házasságban, ekkor még úgy tudta, hogy egy nőgyógyászati betegség miatt nem lehet édesanya. Majd ezt egy viharos válás követte, férje egy húsz évnél fiatalabb nőért hagyta el. Ekkor viszont váratlan meglepetést kapott egy futó kapcsolattól. Megszületett első gyermeke, Babett. A zsűritag jelenleg egyedül neveli kislányát, de őt ez nem rémiszti meg, tervekkel, jókedvvel tekint a jövőre."Úgy hittük, természetes úton nem lehet babánk, és akkor nem is bántam, nem voltam az a "minden áron kell gyerek" típus. Az orvos a lombikot javasolta, de én akkor tudat alatt már valószínűleg éreztem, hogy ez egy nem működő kapcsolat, így nem vágtunk bele. Aztán három éve el is váltam, ugyanis a férjem szerelmes lett egy nála húsz évvel fiatalabb hölgybe. Nem is lett volna ezzel semmi gond, nem egy egyedi történet, ha elém áll és azt mondja, ez történt, váljunk el, a fájdalmas az volt, ahogy a tisztelet teljes hiányával ezt az egészet intézte "- nyilatkozta Angéla a Borsnak.

Később jött egy új szerelem, ami új életet hozott.

"Sosem fogom elfelejteni azt a pillanatot, amikor feküdtem a nőgyógyásznál, és először hallottam a szívhangját. Felfoghatatlan volt" - mondta Baracskay Angéla, aki sokáig nem bánta, hogy egyedül neveli kislányát, ám a Love Bistro forgatásai alatt rájött, ha lenne mellette egy férfi nem lenne akkora baj - egy felnőtt, akivel esténként beszélgethetne, mint egy normális kapcsolatban.

Angéla a TV2 közelmúltban véget ért gastro-reality műsort Bernáth Józseffel karöltve vezették.

Néhány héttel ezelőtt a csinos édesanya még csak arról beszélt, hogy nyitott lenne egy új kapcsolatra, azt azonban senki sem gondolta, hogy már alakulóban van valami.

– Tudom, hogy nehéz velem, mert bizalmatlanabb vagyok már, és a kislányommal, Babival „csomagban” is járok, mégis azt érzem, hogy jó lenne egy felnőttel beszélgetni esténként, mint egy normális kapcsolatban, és azt is tudom, hogy nem a kislányomnak keresek apukát, hanem magam mellé társat – mondta a Borsnak Angéla.

Angéla nemrég egy fotót is feltöltött a privát Instagram oldalára, amelyen egy férfi fogja a bokáját. A műsorvezetőnő a képleírásban egyből el is oszlatott minden kétséget, hogy valóban szerelemről van-e szó, ugyanis olyan hashtageket használt, mint a „Foglalt vagyok”, „Csaja vagyok”, avagy a „Magasélet te veled”. Az említett kép Angéla Instagram-oldalán tekinthető meg.

Forrás: Blikk