Zámbó Krisztiánék jövőre családot alapítanak
2020-10-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kilenc éve alkot egy párt Zámbó Krisztián (40) és kedvese, Zsuzsika (29). Bár a kapcsolatuk során voltak hullámvölgyek, most már biztosabbak szerelmükben, mint valaha. A Nyerő páros legutóbbi kiesői a tervek szerint jövőre már házaspárként foghatják kezükben gyermeküket, akiről azt is elárulták, az énekes híres édesapjáról kapja-e a nevét.

– Nagyon szeretnénk mielőbb családot alapítani. Tavaly éreztem azt, hogy már nincsenek kérdések, készen állok az anyaságra, és biztos vagyok benne, hogy azt akarom, Krisztián legyen a gyermekeim édesapja – kezdte a Blikknek határozottan Zsuzsika.

– Sajnos, idén nagyon rosszul alakult a helyzet, egyszerűen éreztük, hogy nem ez a megfelelő év arra, hogy összeházasodjunk, hogy családunk legyen, de ha minden álmunk teljesül, akkor jövőre esküvő és baba is lesz. Ráadásul nem is várhatunk sokáig, hiszen bár én még fiatal vagyok, Krisztián már elmúlt negyven – mondta nevetve az RTL Klub show-műsorának korábbi versenyzője, akitől Krisztián vette át a szót.

– Abban biztos vagyok, hogy nem lesz majd gond a babadologgal, pikk-pakk meglesz a pici, már dolgozunk rajta – mondta sokat mondóan Krisztián, aki még egy titkot elárult.

– Már a neveken is gondolkozunk, olyat szeretnénk, amelyet a világ minden pontján értenek. Az biztos, hogy nem apu után kapja majd a nevét, nem lesz Imre. Egyrészt apu sem szerette, ha így szólítják, másrészt az ő emléke a szívemben él, ott őrzöm, nincs arra szükség, hogy a gyermekemet így hívják majd. Amiként, ha kislány lesz, akkor sem Zsuzsika édesanyja után nevezzük el, hiába imádja és hiányzik neki mindennap.

A szerelmesek állítják, kapcsolatukat megerősítette a Nyerő Páros játékban töltött majdnem két hét, hiszen ismét bebizonyosodott számukra, hogy nyerő párost alkotnak.

– A kilenc év alatt két komoly mélypontunk volt, akkor szakítottunk is. Legutóbb két éve az egész nyarat külön töltöttük. Mindegyik alkalommal azt hittük, hogy örökre engedjük el egymás kezét, végül pedig beigazolódott, hogy összetartozunk – tette hozzá az énekes.

Forrás: Blikk