Polgár Árpád és Tünde fiának nehezen megy az ismerkedés
2022-07-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Polgár Árpád és Tünde gyakran ellátják húszéves fiukat jó tanácsokkal, s a párválasztással kapcsolatban is szívesen elmondják a véleményüket.

 
„Nagyon félnek tőlünk a kislányok, szerintem ezért nem szokta Dani bemutatni őket. Mindig attól fél, hogy beégetjük” – vallotta be Tünde az RTL Klub Fókusz című műsorában.

„A neve miatt és esetleg az anyagi helyzetünk miatt nem olyan könnyű neki ismerkedni. Ezt nagyon nehéz egy fiatal fiúnak elmondani, hogy mire vigyázzon” – mondta az édesanya, aki úgy gondolja, Dani igazi úriember.

Szerintük az, hogy Danit sokan ismerik, egyáltalán nincs rá pozitív hatással. Bíznak abban, hogy fiuk választottja a lelkéért szeret majd bele. Elárulták, nagyon sokszor felhívták már Dani figyelmét arra, hogy legyen körültekintő a párválasztás terén.

„Élje ki magát most, repüljön egyik virágról a másikra. Még ráér tíz-tizenöt évet várni azzal, hogy megtalálja az igazit. Évente lehet találni stabil barátnőt” – jelentette ki Polgár Árpád, aki azt is bevallotta, szívesen lenne most fiatal, mert a modern randizási szokások nagyon szimpatikusak neki.


Tünde, a férjével ellentétben, úgy véli, egy stabil kapcsolatban boldogabb lenne a fia: szerinte Dani nyitott szívvel áll mindenkihez, ám emiatt az is előfordul, hogy túlzottan nagylelkű.

„Vagy a világ legjobb anyósa leszek, vagy a menyem rémálma. Ebből a kettőből lehet választani. Ha nem jól bánik a fiammal, az agyára fogok menni” – jelentette ki Tünde.

Forrás: Blikk