Kiderült, miért szakított Mardoll és Hadas Alfréd
2022-07-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Július elején futótűzként terjedt a hír, hogy Mardoll és egykori párja, Hadas Alfréd szakítottak. Most az okokra is fény derült.

 

A két fiatal rapper közös képei a hónap elején eltűntek a közösségi oldalakról, és ha ez nem lenne elég, még ki is követték egymást az Instagram-oldalaikon.

Pár nappal később Mardoll egy sajtóközleményben elmondta, mindketten úgy érzik, máshol tartanak, és mindkettejüknek más elképzelése van a jövőről. Mindent megtettek a kapcsolatukért, ám hiába: nem jutottak közös nevezőre, így inkább szakítottak.

– Egyszer csak vége lett. A kapcsolat vége felé már kijött a nagy korkülönbség, ugyanis 5 év van közöttünk. Ő volt a fiatalabb, a férfiak meg általában későn érő típusúak alapból. Nagyon más világból jöttünk, a zene hozott össze minket. Vannak olyan dolgok, amiket Alfréd nem tud lelkileg feldolgozni, és van olyan, amit meg én nem. Szerintem nehéz egy erős nő mellett lenni.

Előadóként ráadásul ugyanabban a szakmában vannak olyan pontok, ahol nem örülsz a másik sikerének. Ez pedig számomra szomorú. Egy esküvőn jöttem rá, hogy olyan kapcsolatot akarok, ahol támogat a másik fél. Jól érzem magam szingliként. Már elfelejtettem, hogy milyen is az, mikor csak magamra tudok koncentrálni.

Nagyon szeretem, és azt kívánom neki, mindent érjen el az életben, amit szeretne – osztotta meg a Reggeliben, és azt is elmesélte, hogy egyre több fellépése van rapperként és dj-ként is. Utóbbi kapccsán még egy tanfolyamot is elvégzett.


Forrás: Blikk