Pásztor Anna szakított gyermekei apjával
2020-12-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A közönség számára erős nőnek tűnik, mindig mosolygós rocker, megingathatatlan családanya és a Dancing with the Stars nagy kedvence. Mindeközben kiderült: Pásztor Anna (48) élete egyik legnehezebb időszakát élte meg az elmúlt hónapokban.

 

A Blikk megtudta, a táncverseny harmadik helyezettje szakított kedvesével és gyermekei apjával, Galotti Balázzsal. Pásztor Anna a Blikknek megerősítette a hírt, és azt is elárulta, hogy éli meg és túl most a hétköznapokat.

– Nagyon szomorú dolog ez egy család életében, így a miénkben is az volt, amikor különváltak az útjaink hónapokkal ezelőtt. Volt majdnem harminc csodálatos évünk, amit nem szeretnénk megtagadni. Szomorú, amikor két ember ennyi idő után szakít. Mivel vagyunk annyira intelligensek és szerettük egymást, ezért jóban maradtunk – árulta el Pásztor Anna, aki azt is hozzátette, Benjit (7) és Zoét (4) természetesen továbbra is közösen nevelik.

– Minket a két gyermekünk örökre összeköt, és szerettük volna a különválásunkat úgy intézni, hogy ők a lehető legkevésbé sérüljenek. Minden velük kapcsolatos dolgot megbeszélünk és számos alkalommal programokat is csinálunk együtt, de természetesen ez a helyzet soha nem egyszerű és nem fájdalommentes – sóhajtott az énekesnő, aki nem akar hibást keresni abban, hogy ez a kapcsolat végül nem vált igazi holtodiglan, holtomiglan szerelemmé.– Ahogy egy kapcsolatért is ketten felelősek, addig a vége is két emberen múlik, egyszerűen így alakult. Nem akarunk egymásban hibát keresni, mert nincs – magyarázta Anna, aki művészként próbálta feldolgozni azt, hogy közel három évtized után újra kellett kezdenie.

– Az ember ilyenkor szépen-lassan halad előre, egyik napról a másikra lépeget és próbál kapaszkodni abba, amibe tud, például a gyerekekbe. Igaz, nem egyszerű, de fel kell dolgozni, és ebben az elmúlt négy hónap, a Dancing with the Stars nagyon sokat segített. Általában én találtam ki a produkciókat és Köcse Gyuri alkotta meg az ötlethez a koreográfiát, így a táncainkban benne voltak azok az érzelmek, amelyeket a szakítás óta megéltem – vallotta be az énekesnő, aki hozzátette, az Anna and the Barbies elmúlt időszakban készült dalai is árulkodóak.

Forrás: Blikk