Rácz Jenőék titokban szeretnének megesküdni
2020-12-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A rajongók azt sejtik, hogy Rácz Jenő (30) és szerelme, Gyuricza Dóra (26) titokban megházasodott. Ugyanis egy ideje A Konyhafőnök séfjének ujját egy karikagyűrű díszíti. Jenő nemrég kérte meg kedvese kezét, s mivel azt is sokáig titokban tartották, hogy jegyben járnak, így jogosan gondolhatják azt követőik, hogy az esküvő is megvolt már, csak a pár nem számolt be róla.

– A gyűrűt a születésnapomra kaptam Dóritól. A torta mellett volt egy kis doboz, és amikor bontottam ki, még nem is sejtettem, hogy mi lehet benne, de nagyon örültem, amikor megláttam – kezdte a Blikknek Jenő, aki azt is elárulta, igaz-e a pletyka.

– Még nem volt meg az esküvő. Sok kultúrában, például Brazíliában is szokás, hogy nemcsak a nő, hanem a férfi is hordja a gyűrűt az eljegyzés alatt. Dóri ott született, sokáig ott is lakott, ráadásul a családjának majdnem a fele még a mai napig ott él. Így szerette volna tartani a kinti hagyományt. Szívesen hordom az ékszert, mindig elönti a szívemet a szeretet, amikor ránézek, ráadásul tökéletes a mérete is, a párom elsőre eltalálta – magyarázta a séf.

Ugyan szerepeltek az idei Nyerő Párosban, amelyet meg is nyertek, és sok titok kiderült róluk, a kapcsolatukról, ahogyan azelőtt, úgy ezután is szeretnék diszkréten élni a magánéletüket, így nem kizárt, hogy a házasságkötésről is jóval később értesülnek majd a rajongók. Mindenesetre a titokzatos menyegző közeleg.

– A jövő évre tervezzük, és az már szinte biztos, hogy szűk körben kötjük össze az életünket, még nem tudjuk, hogy tartunk-e utána egy nagyobb lagzit. Szeretnénk, ha mi magunk tudnánk megélni ezt a szép pillanatot, bár tudjuk, hogy a mai világban nem sokáig lehet titkolózni, pedig jó lenne a legnagyobb titokban megházasodni – mondta nevetve. – Nem akarunk senki másnak megfelelni, csak magunknak, és azt sem akarjuk, hogy több millió forintot ráköltünk a lagzira, hogy a vendégeket lenyűgözzük, utána pedig panaszkodjanak, ha nem elég hideg a pezsgő, vagy bármi.

Hazánkban a jegygyűrűt a menyasszony a bal kezén, a gyűrűsujján viseli. A vőlegény nem kap ékszert az esküvőig, ahol mindketten karikagyűrűt húznak egymás jobb kezének negyedik ujjára. Ezzel ellentétben a brazil hagyományok szerint az eljegyzési gyűrű mindkét fél jobb kezére kerül fel, majd a szertartáson átkerül a bal kezükre. Ráadásul a két gyűrű jellemzően szinte megegyező, kinézetük abszolút passzol egymáshoz.

Forrás: Blikk