Összeházasodott Britney Spears és Sam Asghari
2022-06-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Britney Spears és párja titokban tartotta az esküvőjük dátumát, csak az esküvő után akarták nyilvánossá tenni, hogy mikor mondták ki a boldogító igent, ám végül kiderült, hogy csütörtökön lehetett a nagy nap.

Az énekesnő szűk körben mondta ki a boldogító igent, Sam Asgharival. Mindössze száz fő ünnepelt a párral. Közeli források szerint édesanyja, édesapja és a nővére nem kapott meghívást az esküvőre, de a bátyja, Bryan valószínűleg ott volt. 

Britney a nagy nap előtt az Instagram oldalán közzétett egy huszonnégy óráig elérhető videót, amelyen valószínűleg már a nagy napra készülődött, manikűrösnél is járt, ezután pedig egy luxusautóban pezsgőzött.

A világhírű énekesnő kezét tavaly kérte meg párja, a boldog pillanatok mellett szomorú eseményekből is akadt bőven. Nemrég számoltak be arról, hogy elvesztették a kisbabájukat.

"Az egymás iránt érzett szeretetünk az erősségünk tovább visz majd minket, és továbbra is szeretnénk bővíteni a családunkat" - írta Britney Instagram posztjában.

Britney Donatella Versace szalonjában is járt, ahol a menyasszonyi ruháját a népszerű divattervezővel közösen álmodta meg.

 

A boldogító igent Los Angelesben mondták ki, s az esküvőn mindössze néhány közeli ismerős vett részt. Az örömteli eseményeket azonban az exférje beárnyékolta, mivel az esküvő előtt megpróbált bejutni az énekesnő otthonába. A TMZ szerint valószínű, hogy meg akarta akadályozni a lagzit, de a rendőrök elfogták.

Jason Alexander és Britney csak ötvenöt órán keresztül voltak házasok, ám úgy tűnik, a férfi még nem lépett túl az énekesnőn. Nemrég kiderült, hogy vádat emeltek ellene birtokháborítás miatt.

Britney Spears most azzal a Sam Asgharival házasodott össze, akivel 2016-ban ismerkedtek meg egy klipforgatáson. A világhírű énekesnőt eddig azért nem vette feleségül, mert a gyámsági pere igencsak elhúzódott, megakadályozva az esküvőt.

Forrás: Blikk