Ördög Nórát megviselte az az időszak, amit külön töltött a családjától
2019-09-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Idén is Ördög Nóra vezette az Ázsia Expressz 2 évadát. A sokak által kedvelt műsorvezetőt megviselte, hogy egy időre nélkülöznie kellett a családját.

Ordog Nora

Az Ázsia Expressz 2. évadának forgatása nem volt zökkenőmentes. Egy feladat során ugyanis az egyik férfi páros, Bohos Kornél és Bereczki Krisztián akaratukon kívül megsértették a helybélieket. Ekkor Srí Lankán megvonták a stáb forgatási engedélyét. Így tovább tartott a munka a tervezettnél. Ráadásul ez idő alatt Mici és Vencel is lebetegedett, amit mindannyian utazásuk mélypontjaként éltek meg.

„Az egyik stábot támadás érte, a helyiek egy kisebb csoportjából felháborodást váltott ki a műsor egyik feladata, ami miatt végül a forgatásnak is le kellett állnia Srí Lankán. Ennél a pontnál érezhető volt rajtunk és a munkatársakon is, hogy ez érzelmileg megviselt, 'megzuhantunk'. Ezzel egy időben a gyerekek is megbetegedtek. A klíma miatt megfáztak, magas láz gyötörte őket. Ez így kissé sokkoló 'csomag' volt, az utazásunk mélypontja, de nekem a forgatások miatt nem volt lehetőségem sokat rágódni rajta. Palkó és a dadánk, Gizuska helytállt, este pedig én ápoltam Micit és Vencit. Szerencsére hamar összeszedtük magunkat, majd gyógyultan folytattuk az utunkat” – mondta Ördög Nóra a Lokálnak.

Ezért alakult úgy, hogy Nánási Pál és két gyermekük hamarabb hazajött, mint Ördög Nóra. Csupán tíz napot kellett a műsorvezetőnek külön töltenie a családjától, de számára ez is sok idő volt.

Ordog Nora

„A támadás után le kellett állnunk néhány napra, így a vártnál később lett vége a forgatásnak, amit a család már nem tudott velem megvárni. Emiatt tíz nappal előbb hazautaztak, mint én. Nagyon megviselt ez az időszak, ennyi időt még sosem töltöttem külön tőlük. A legrosszabb az volt, hogy pont ekkorra esett Mici hatodik születésnapja és anyák napja is. Meg is könnyeztem a hiányukat, de a hazatérésem után mindent bepótoltunk" – mesélte a lapnak Ördög Nóra.

Ordog Nora

Forrás: Blikk