Válásának fájdalmát vitte filmvászonra Brad Pitt
2019-09-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Minden fájdalmát, bánatát és veszteségét beleadta legújabb filmjébe Brad Pitt, aki nem tagadja, szörnyen megviselte őt, hogy elváltak Angelina Jolie-val.

Brad Pitt

Válásából merített erőt legújabb szerepében Brad Pitt. Az 55 éves színész legújabb mozija, ami az Ad Astra: Út a csillagokba címet kapta, ugyan még nem látott napvilágot, annyit azonban már tudni lehet róla, hogy Brad Pitt – aki a filmben egy bajba került űrhajóst alakít – mindent beleadott legújabb szerepébe, amit csak tudott – írja a Daily Mail.

„Hagyjuk is, hogy családi zűrjeim voltak. A helyzet az, hogy mi mindannyian hordozzuk magunkkal a saját fájdalmunkat, bánatunkat és veszteségünket. Az időnk nagy részében ezt elrejtjük, de attól még ott van bennünk. És én előszedtem ezeket” – mondta Brad Pitt, akinek szenvedése tehát nem veszett kárba. James Gray rendező hozzátette: Brad Pitt határozottan felhasználta a saját életéből származó ingereket a filmben.

Brad Pitt

A színész rendkívül nehéz időszakon ment keresztül, miután 2016-ban véget ért a kapcsolata gyermekei anyjával, Angelina Jolie-val, akivel annak idején a Mr és Mrs Smith című film forgatása alatt ismerkedtek meg.

Forrás: Blikk