Noha szingli, mégsem ostromolják az udvarlók Várkonyi Andreát
2020-08-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Sok férfi álmodik egy olyan nőről, mint Várkonyi Andrea (45), hiszen okos, szép és sikeres is, a népszerű tévés mégis egyedül él a lányával, Nórival (13). Vajon mi lehet ennek az oka? Hiszen amióta 2018-ban – 12 év együttlét és egy közös gyermek után – szakított Bochkor Gáborral (56), egy számottevő, csupán néhány hónapig tartó kapcsolata volt a mesterfodrász Zsidró Tamással (57), de tőle is elköszönt áprilisban.

 

A LifeTV sztárja a Bréking című új műsorának felvétele előtt nyilatkozott a Blikknek, amelynek meglepő dolgot mondott. Elárulta: noha szingli, nem ostromolják az udvarlók.

– Bizony félnek tőlem a fér­fiak, de erről csak az ügyvédem jelenlétében beszélek – mondta viccelődve Várkonyi Andrea, aki korábban már mesélt a Blikknek szingliségéről.

– Ahhoz már öreg vagyok, hogy csak úgy ellegyek egy férfi mellett, másra pedig nincs igazán időm. Nem akarok félmegoldást, nem akarok mindenáron szerelmet, kapcsolatot. Majd eljön annak is az ideje. Amúgy is, így most teljes az életem – nyilatkozta tavaly októberben a műsorvezető.

 

Egy ismerőse szerint a tévés azóta is ugyanígy érez.

– Andi hihetetlenül kiegyensúlyozott, és nem csak próbálja ezt mutatni a külvilág felé, tökéletes a lelki harmóniája. Nincs kapcsolata, de nem is ­hiányzik most neki, élvezi a lányával közösen töltött időt, imádja a pszichológiát, valamint az új tévés feladatok is maximálisan lekötik. Minden így kerek, nem akar mindenáron új párt találni – árulta el a Blikknek Várkonyi egy közeli ismerőse.

Vajon miért nem talált rá a nagy szerelem? Vajon esetében az is közrejátszhat, hogy bátortalanok a férfiak a hozzá való közeledéshez, mivel attól félnek, hogy nem tudják meghódítani? Netán negyvenes anyukaként nehezebb párt találnia? Erről kérdezte a szakértőt a Blikk.

– Egy ismert nő esetében sokszor zavarja a férfiakat, hogy többet keres náluk, esetleg több diplomája van, mint nekik. Sőt, az is ijesztő lehet számukra, hogy egy ilyen kapcsolattal reflektorfénybe kerülnek. Nem mindenki vágyik erre – vélekedett Hevesi Kriszta szexuálpszichológus. – Andi esetében ez többszörösen igaz, hiszen szuperintelligens nő, aki több lábon áll, így rengeteg dolga is van. A tévés szereplések és a gyermekével kapcsolatos programok között pedig nehéz lehet olyan színteret találni, ahol természetes módon közeledhet hozzá az, aki őt tényleg érdekli. Ám azt, hogy gyermekkel rendelkező anya, nem gondolom riasztónak egy udvarló számára, hiszen negyven felett erre már eleve számítani lehet.

Forrás: Blikk