Demcsák Zsuzsa boldogabb, mint valaha
2020-08-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Megtalálta a boldogságot Demcsák Zsuzsa. A tévés személyiség még az Ázsia Expressz második szériájának forgatása közben ismerte meg Krishant, akivel gyorsan egymásba szerettek, azóta pedig már össze is házasodtak. Mint kiderült, a házasságkötéskor arról is nyilatkozatot tettek, ha gyerekük születik, akkor a Demcsák-Dangwal nevet kapja majd, de egyelőre még nem beszéltek arról, hogy terveznek-e gyermeket.

 

A történtek után Zsuzsa úgy tért vissza mindennapi teendőihez Magyarországra, mintha kicserélték volna. És bár állítása szerint kétségtelen, hogy férjének is hatalmas szerepe van benne, kiegyensúlyozottságának azért jóval több oka van.

„Mindenki Krishanhoz köti, hogy egyszer csak újjászülettem, majd elkezdődött számomra egy új, talán egy másik élet. Biztosan fontos szerepe van ebben neki is, de való igaz, ha én nem állok készen a változásra, nem jött volna semmi az életembe. Több mint egy éve roppant nyugodt, harmonikus életet élek. Krishannal valahogy minden magától értetődő. Nagyon figyelünk egymásra, a belső erőkre, az intuíciókra, a lelkünk rezdüléseire, és így egyik dolog következik a másikból. Azt kapom, amit adok: ha én boldogságot, harmóniát sugárzok, mások is ezt sugározzák vissza felém” – nyilatkozta a Story magazinnak Demcsák.

Forrás: Blikk