Németh Kristóf úszik a boldogságban
2018-09-24  /  Szerző:   /   Szerelem Németh Kristóf (42) eljegyezte kedvesét, Zitát! A Fórum Színház igazgatója nem is akárhol tette fel a nagy kérdést: a Blikk információi szerint a színész-rendező Máltán kérte meg szerelme kezét, miközben a TV2 A legbátrabb páros című műsorát forgatták.– Azt, hogy mi vagyunk-e a legbátrabb páros, nem árulhatom el, de hogy a legboldogabb igen, az biztos! Van egy híres mondás, hogy ami Las Vegasban történik, az Las Vegasban is marad, de úgy tűnik, ez Máltára nem igaz – erősítette meg nevetve a Blikk információját Németh Kristóf, aki a leánykérés körülményeiről egyelőre nem akart beszélni.

Ám, amikor arról kérdezték, hogyan hódította meg a szívét Zita, számos közös élményt sorolt fel.– Rengeteg dolog történt velünk az elmúlt hónapokban! Mivel Zita Szentendrén élt és Visegrádon dolgozik, engem azonban minden Budapesthez köt, hamar döntenünk kellett. Mivel egyre közelebb kerültünk és éreztük, hogy nem akarjuk elengedni egymást, összeköltöztünk. Zita ráadásul Lócit is megkapta, hiszen a fiam szerves része az életemnek – mesélte lelkesen a Blikknek Németh Kristóf, aki boldog, hogy a fia nemhogy elfogadta, de szereti is élete párját.

Ám nem ez volt a legizgalmasabb dolog a szerelmesek életében, amely megerősítette a kapcsolatukat.

– Voltunk egy hosszabb dél-ázsiai túrán, amelyről azt szokták mondani, vagy még jobban összeforraszt vagy örökre kettéválaszt. Szerencsére velünk az előbbi történt, de az a hónap is erősítette a kapcsolatot, amelyet a lakásfelújítás miatt egy szállodában töltöttünk – emlékezett a színész.Zita és Kristóf a sport szenvedélyében is osztoznak, míg a férfi és Lóci fia síelni tanították a nőt, addig ő a sziklamászást és a wakeboardot szerettette meg a fiúkkal.

– Miután igent mondtunk a felkérésre, részt vettünk egy önfejlesztő tréningen, megtanultuk, mi mindenre vagyunk képesek együtt, mekkora ereje van a párosunknak – mondta Németh Kristóf. – A műsor felvételei alatt pedig kíváncsian vártuk, van-e még előttünk legyőzhetetlen akadály.

Forrás: Blikk