Így dobja fel házaséletét Peller Anna és férje, Mikike
2018-09-24  /  Szerző:   /   Szerelem Újra randizni kezdett Peller Anna (37)! Nincs családi botrány, az RTL Klub Reggelijének háziasszonya a férjével, Lukács Miklóssal (39) találkozgat édes kettesben.A szerelmesek tizenegy éve ismerik egymást, kilenc esztendeje házasok, van egy gyönyörű kislányuk, Annabella (4). Rengeteg az elfoglaltságuk, így keveset tudnak romantikázni kettesben. Ráadásul a két műsorvezető egy ideje már nemcsak együtt, hanem másokkal párban is köszönti a nézőket, így a reggelek egy része is „elveszett”. Anna pedig rendszeresen éjszaka esik haza a színházi előadásai után, ráadásul az utóbbi időben még egy premierje is volt, amely rengeteg próbát jelent. A megoldást a napközbeni lopott randik jelentik, amelyek feldobták a házaspár mindennapjait.„Egyszerűen csodálatos, hogy újra randizgatunk Mikikével. Nagyon szerelmes vagyok! Tényleg olyan minden, mint régen, amikor még főiskolás koromban megismerkedtünk – áradozott a Budapesti Operettszínház színésznője, aki azt is hozzátette, az első randijukat semmi nem tudja überelni.

„Konkrétan ötven szál vörös rózsával jelent meg, alig bírtam a hatalmas kosarat berángatni a fürdőszobába, hogy vizet engedjek rá” – nevetett Anna. – Ám hatásos volt, mert akkor tudtam, ő lesz a férjem. Még arra is emlékszem, mennyire lassan evett, azt hittem, azért, mert zavarban van. Azóta kiderült, valóban lassú, mert azt tanulta gyerekkorában, minden falatot negyvenszer meg kell rágni, és ezt be is tartja.A házaspár a héten többször is randizott.

„Voltunk a Halászbástyán, rá is csodálkoztunk, mennyire szép Budapest. Beültünk egy étterembe, sétáltunk, és minden sarkon csókolóztunk – avatta be a Vasárnapi Blikket a romantikus pillanatokba Lukács Miklós. – Olyan jó így élvezni az indián nyarat, egymás kezét fogva andalogni, és ezért megbeszéltük, innentől kezdve bevezetjük a rendszeres randikat.

Peller Anna és Lukács Miklós remek párost alkot, ezt nemcsak a magánéletükkel igazolják, de a tévében is bebizonyították. A szerelmespár nyerte ugyanis a Nyerő Páros első évadát két éve, amely után az RTL Klub úgy döntött, szerződteti őket, hogy vezessék a Reggelit.Forrás: Blikk