Nagy Katalin fülig szerelmes
2017-01-23  /  Szerző:   /   Szerelem Idén lesz három éve, hogy a Jóban Rosszban színésznője rácsapott Gergő fenekére, attól a pillanattól Nagy Katalin szerelmes.

Szűcs Gergely nem hitte volna, hogy a sulibuli jóval többet jelent majd számára egy görbe esténél. Az egyik fővárosi egye­tem hallgatói önkor­mánzatának elnöke volt, és egy sarokban iszogatott, fényképezkedett a barátjával, amikor felbukkant a Jóban Rosszban dr. Kincses Patríciája.

– Odaléptem, hogy most már menjenek el, mert mi is akarunk képeket készíteni – emlékezett Nagy Katalin az első találkozásra. – Gergő odafordult, és azt mondta: Rendben, csináljunk képeket!

– Arra még emlékszem, hogy pucsítottam, ő pedig hatalmasat sózott a hátsómra. Ez volt az első fizikai kontaktusunk – tette hozzá mosolyogva a mindig vidám Gergő.A fiatalok most új alapokra helyezték kapcsolatukat, beköltöztek első közös otthonukba. Rövid látogatásunk alatt megbizonyosodhattunk róla, hogy a színésznő és kedvese igazán összeillő pár – ugyanolyan őrültek.

– Imádom benne, hogy roppant intelligens, szórakoztató, és nagyon jól lehet vele ökörködni – mondta Katalin. – Egyetlen dolog idegesít benne néha, apró dolgokat is túl tud magyarázni. Egy „Ki megy le a boltba?” kérdést is órákig képes feszegetni, filozofál rajta, pszichológiai elemzéseket végez. Persze ez megbocsátható bűn – nevet.

A műsorvezető-moderátorként dolgozó Gergő ezentúl ha­za­viheti a munkáját, mivel külön dolgozószobát kap a közös otthonban. Attól egyelőre nem kell tartania, hogy a közeljövőben egy új lakó szorítja ki onnan.

– Eljegyzésről, esküvőről, babáról egyelőre korai lenne beszélgetnünk, fiatalok vagyunk – magyarázta a 25 éves színésznő.

Forrás: Bors