Ács Bea kiteregette a szennyest
2017-01-23  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Pintér Tibor exe kap hideget-meleget a szakításuk után.

A Bors elsőként írta meg: Pintér Tibor és Ács Bea nem alkotnak már egy párt. Az egykori modell hosszan kifejtette, ő miben látja a szakítás okait.

– Kapcsolatunkban nem volt vita, sem harmadik befurakodása. Együtt lakva, megismerve egymás életét jöttünk rá, hogy nem lehet egy az utunk. Én reggel 7-kor kelek, Tibor 10-kor, én este 11 órakor megyek aludni, Tibor hajnali 2-kor. Nem volt sem nappalunk, sem éjszakánk, sem hétvégénk. Tibor vállalkozó, hiszen a színháza az övé, ami csodás dolog, de rengeteg munkával jár, és egyszerűen nem maradt rám annyi ideje, amennyit szeretett volna velem tölteni. 31 évesen lassan családra vágyom, férjre és gyermekre. Esténként nem egyedül szeretnék a főztem mellett az asztalnál ülni, és csak várni, hogy hazatérjen a párom... Folyton várni... – tudatta követőivel a közösségi oldalán, de tegnap már felháborodásának adott hangot.Kifejtette, elszomorítja, hogy a magán­életi viszályok érdekesebbek a médiában, mint az, hogy évek óta a saját pénzén járja az országot, hogy másokon segíthessen. Az egyik „rajongója”, István keményen ne­kiment Beának.

„Kedves Beácska! Akkor segíts! De te magad tehetsz arról, hogy így beszélnek most rólad. Ahelyett, hogy csendben ismerkedtél volna, mentél mindenhova: tévé többször is, újság stb. (...) Ti hakniztátok körbe a médiát, hogy micsoda szerelem van köztetek..., mit vártál, mi? Kellett a feltűnés. (…)

Tudod, hányan segítenek, ahogy tudnak? Mégsem verik magukat. De te még azt is leírod, hogy hány kilométert teszel meg ezért. Bea, tedd csendben, ne másnak bizonygass!” – oktatta István.

Bea telefonja tegnap ki volt kapcsolva, így további reakcióját nem ismerjük.Forrás: Bors