Nagy Ervin és Borbély Alexandra már nagyon várják az ikrek születését
2022-08-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nagy Ervin és Borbély Alexandra nem is lehetnének boldogabbak, ugyanis hamarosan egy ikerpárral bővül a családjuk, s két kislány gügyögésétől lesz hangos az otthonuk. A színészek most egy közös pocakos fotót osztottak meg, ezzel is kifejezve, mennyire izgatottan várják a kicsik születését.

 

Nagy Ervin és felesége, Borbély Alexandra június közepén jelentették be a hatalmas hírt, miszerint babát várnak, ráadásul ikreket. A színész házaspár alig akarta elhinni, hogy hamarosan két kislánnyal bővül a családjuk, most pedig már titkolni sem tudnák a dolgot, olyan szépen gömbölyödik a kismama pocakja. Ervin – a hivatásához hűen – énekórákat is elkezdett tartani a kicsiknek, hogy szokják a hangját.

Alexandra az első hetekben még nem is tudott a terhességéről, így aktívan dolgozott. Mostanra teljesen megváltozott a teste, hiszen két kis élet növekszik a szíve alatt. Legutóbb arról is beszámolt, milyen nehézségekkel küzd, amióta rohamosan növésnek indult a hasa. Nemrég még egy fotót is megosztott arról, mennyire nehéz volt számára felvennie az edzőcipőjét, mivel alig érte el a lábát.

Most a szerelmesek egy közös képen mutatták meg, milyen nagy már Alexandra pocakja, illetve mennyire várják a kislányok születését. A színész a feleségét átkarolva pózolt a kamerának.

„Csináltunk mi is egy pocak fogdosós képet” – írta a posztban a művésznő. A bejegyzés ide kattintva érhető el. 

Forrás: Blikk