Frohner Fecó elárulta, van-e barátnője
2022-08-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Frohner Fecó fodrász már A Konyhafőnökben is emlékezetes pillanatokat okozott a tévénézőknek, s most is hozta formáját meghökkentő kijelentéseivel.Fecó már A Konyhafőnök című műsorban is belopta magát az emberek, főleg a nők szívébe a humorával és egyedi megjelenésével. Tavaly novemberben szakítottak a kedvesével, Kárpáti Rebekával, ám most azt is megosztotta, van-e olyan, aki ismét elrabolta a szívét.

- Jelenleg nincs barátnőm. Érdekes, mert oda szoktak jönni hozzám képeket csinálni a lányok, és szeretnének velem találkozni. Olyan furcsa érzés ez nekem. Nehezen kezelem ezt a dolgot, de jó érzéssel tölt el, mert látom, hogy boldogok – vallotta be kissé zavarban a fodrász.

Fecó annak idején megígérte Peller Annának és Szabó Zsófinak, hogy legközelebb egy szál fecskében fog főzni nekik a Reggeli műsorában, ám nem tartotta be az ígéretét, viszont meghökkentő dolgot mondott.

– Zsófi, ha annyira szeretnéd, van másik módja is annak, ha te fecskében szeretnél engem látni, de most nem tudtam, mert nincs rajtam. Alsónadrág se, illetve semmi, csak ez az overál. Aki mikroportozott, az szerintem örökre megjegyezte ezt a reggelt – mondta, majd később elmesélte, hogy fél a kígyóktól, amit rettentő cikinek tart, mert ez olyan lányos dolog.


Forrás: Blikk