Nacsa Olivér hamarosan oltár elé áll
2024-03-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nacsa Olivér hamarosan oltár elé állhat 18 évvel fiatalabb szerelmével. Anna már a lánybúcsúját is megtartotta, amelyről néhány fotó került elő.

Több mint nyolc hónapja tudatta az örömhírt Nacsa Olivér, miszerint eljegyezte a nála 18 évvel fiatalabb kedvesét. A Karinthy-gyűrűs humorista nem beszél sokat a magánéletéről, de annyit korábban kiderítettünk, hogy az új szerelmét Tripolszky Annának hívják, Olivér pedig úgy érzi, hogy a sikertelen házasságai után benne végre megtalálta a nagy Ő-t. Az M5 csatorna 27 éves riporterét a Most vagy soha! című film bemutatójára is elvitte, amit egy újabb nagy esemény követett a fiatal nő életében, mégpedig a lánybúcsú.

Anna közösségi oldala ugyanis arról árulkodik, hogy a férjhez menetel előtt – a hagyományoknak megfelelően – hatalmasat bulizott a hozzá közel állókkal. Mivel a legény- és lánybúcsút nem sokkal az esküvő előttre szokták szervezni, arra következtethetünk, hogy a nagy nap sincs messze, így nagy valószínűséggel már javában zajlik a készülődés a szerelmeseknél. A fotókból ítélve, csodás környezetben ünnepelték a menyasszonyt a barátnői a Balaton környékén, ahol privát jakuzzi és pezsgő is járta, s ahol minden rózsaszínben pompázott.