Orosz Barbaráék megtalálták a balatoni álomotthonukat
2024-03-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Férjével nagyon hasonló az ízlésük, ezért nagyon sok minden Orosz Barbarára lett bízva a bútorokat, berendezéseket illetően. A házaspár már nagyon várja azt, hogy az álomházukban lehessenek.

Ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, a Mokka műsorvezetője nagyon izgatott amiatt, hogy francia férjével, Florral hamarosan megkezdhetik a közös életüket Magyarországon, ugyanis Orosz Barbara és kedvese a Balatonnál vették meg az álomházukat, amelynek már a felújítását is megkezdték. Hiába azonban az álomotthon és a háromszor is kimondott boldogító igen, a házaspár egyelőre mindig távkapcsolatban él egymással, így örülnek, ha másfél vagy kéthavonta össze tudnak hozni egy személyes találkozót.

A harmadik esküvőnk után a férjem a világ egy távoli pontján megkezdte hároméves kiküldetését. Ez még, ugye, két és fél évig tart, ezután pedig Magyarországon élünk majd ketten együtt. Itt lesz a bázis, innen megyünk majd ide-oda

– nyilatkozta januárban a műsorvezető, aki most elárulta, férje még Franciaországban olvasott arról, hogy Badacsony egy ékszerdoboz, így amikor ott jártak, mindkettejük számára egyértelmű volt, hogy a budapesti otthonuk mellett ott akarnak majd élni.

Orosz Barbara a lapnak azt is elárulta, hogy a házat néhány nap alatt vásárolták meg, és kitért arra is, hogy férjével hasonló az ízlésük, így ami a bútorokat és berendezéseket illeti, sok mindent a műsorvezetőre bízott a francia férfi.

Mivel állandóan forródróton vagyunk, mindent megbeszélünk, a döntéseket együtt hozzuk meg

– fogalmazott Orosz Barbara.

A házaspár esküvőjére magyar rokonaiktól wellnesshétvégéket kapott az ország különböző pontjaira, hogy Flor jobban megismerhesse Magyarországot, francia családjuktól pedig tárgyakat, francia bútorokat, amik hamarosan a közös otthonukat fogják majd díszíteni.

– Nagyon jó érzés, hogy rengeteg olyan berendezési eszközünk van, ami emlék, amit köthetünk valakihez. Ezenfelül van Franciaországban néhány kedvenc piacunk is, ahol már rengeteget vásároltunk és még fogunk is, ha összeköltözünk, teherautóval fogjuk hazaszállítani ezeket – mondta a műsorvezető.