Money piece hair - a legszebb hajtrend nyárra
2022-06-28  /  Szerző:   /   Rúzs

Szabad a pálya a praktikus, nyárias money piece hair számára, amely egy igazi telitalálat. Az alábbiakban megtudhatod, miért visel mindenki face framing tincseket.

 

Mi az a money piece hair?

Ennél a frizuránál a hangsúly az elől lévő hajtincseken van, amelyek az arcot a választéktól balra és jobbra keretezik. 3-4 árnyalattal világosabbak, azt a napszítta hatást imitálják, amelyet a szerencsésebbek a nyaralás során tapasztalnak. Aki még a 90-es évekből emlékszik a money piece frizurákra, annak rögtön a Spice Girls chunky highlightjai jutnak eszébe. A mai változatnál azonban a természetességen van a hangsúly. A középen elválasztott frizurák esetén különösen jól mutatnak, de oldalsó választéknál is természetesen hatnak az arcot keretező tincsek, amelyek kihangsúlyozzák az arcot is. Gyakran használnak szőke arckeretező kiemeléseket. A sötétebb, meleg tónusú hajszín esetén különösen jól érvényesülnek az arany-karamell árnyalatok is. A money piece hair színezéssel és glossinggal kombinálva újra életet lehel a lenőtt balayage-ba vagy ombréba. De ha valakinek nem festett, természetes haja van, feldobhatja a frizuráját face framing highlightokkal. Mivel csak két tincset kell beszínezni, nem az egész hajat, a fodrásznál tett látogatás ennek megfelelően rövid és költségkímélő.

Ezeknél a frizuráknál különösen jól mutat a money piece hair

Az arckeretező tincsek új dimenzióba helyezik a frizurát, és bonyolult formázás nélkül is jó mutatnak. A highlightok különösen trendik azoknál a hajviseleteknél, amelyeknél a világos tincseket hátra tűzik. Egyszerűen tekerd be a hajadat, és rögzítsd egy nagyobb hajcsattal a tarkódon. Ugyanígy járhatsz el lófarok, fonott frizura, kontynál vagy feltűzött haj esetén.

Hogyan kérhetsz a fodrásznál money piece hair fizurát?

Ha biztosra akarsz menni, hogy a végeredmény ugyanolyan lesz, mint a képek az Instagramon, legjobb, ha magaddal viszel két-három fényképet. A fodrászok így tanácsot tudnak adni, hogy melyik árnyalat illik a legjobban az arcszínedhez és a hajadhoz, és hogyan kell ápolni a hajat ahhoz, hogy a kívánt színárnyalat megmaradjon.

Forrás: Activebeauty