Kiderült Shakira és Piqué szakításának valódi oka
2022-06-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Shakira húgának volt élettársa lerántotta a leplet az énekesnő és a sztárfocista szakításának körülményeiről.

 

Az énekesnő és a Barcelona védője hetekkel ezelőtt bejelentették, hogy szakítottak, de a valódi okot soha nem osztották meg a nyilvánossággal, és állítólag a megcsalás csak hab lehetett a tortán. Ugyan a felek mindenkitől diszkréciót kértek a családjuk érdekében, az énekesnő testvérének egykori barátja mégis felfedte az igazságot.

Roberto Garcia, Shakira húgának volt barátja az EsDiario nevű spanyol lapnak adott interjújában arról beszélt, hogy egykori sógornője és a futballista között tökéletes volt a harmónia, de azért akadtak problémák közöttük.

Garcia elmondta, hogy egy alkalommal Pique nagyobb összeget kért a kolumbiai énekesnőtől, hogy más vállalkozásokba is be tudjon fektetni, ám Shakira ezt visszautasította, mert a szülei nem egyeztek bele, ugyanis ők kezelik az énekesnő pénzügyeit. Ettől a pillanattól kezdve a kapcsolatuk fagyossá vált, folyamatosan veszekedtek, és eltávolodtak egymástól. Gazdasági probléma okozta a kapcsolatuk vesztét – írja Marca.

– Piqué pénzt kért Shakirától egy befektetéshez, az énekesnő családja viszont nem volt hajlandó eleget tenni a kérésnek, mondván, ne keverjék össze a pénzügyeket a magánélettel. Shakira azért ragaszkodott Piquéhez, mert szerette volna, hogy ő legyen a gyermekei apja, ami meg is történt, hiszen két csodálatos gyerekük született. Azt viszont tudta, hogy soha nem megy hozzá feleségül – fejtette ki Garcia.

Forrás: Blikk

Hasonló bejegyzések