Schobert Norbiék házassági évfordulót ünnepeltek
2022-06-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Családi nyaralásra indult a Schobert család, a cél pedig Korfu volt. Kivételesen nem Alakreform tábor miatt pakolt össze a sportos família, hanem végre pihenés céljából hagyták el az országot.

Rubint Réka a közösségi oldalán elárulta, hogy két apropója is van az utazásnak: a huszadik házassági évfordulójukat szeretnék megünnepelni a családdal, illetve Réka a napokban lesz 44 éves.

Schobert Norbi egy szerelmi vallomásban köszönte meg Rékának, hogy már több mint két évtizede kitart mellette.

"A Nő akit mindennél jobban szeretek. Aki 21 éve kitart mellettem. Aki mellé két esélyt adott a Jóisten, hogy visszatérhessek hozzá. 30 év stressz megöli az embert, minden amit felépítettem. Az ember néha elszakad a valóságtól. Istenem! Ha adnál még 20 évet Vele, Mellette?! Én lennék a legboldogabb férfi, férj, apa a világon! Nagyon szeretlek Cinci!" – írta ki a közösségi oldalára az aerobic-edző.

A fitneszlady kifejezetten élvezi a pihenést, végre addig aludhat, ameddig csak szeretne, a szabadidejében pedig nyugodtan lazíthat.

"De hiányzott már ez a fajta pihenés. Amikor nincs ébresztő, nincs időre semmi, csak éppen az ami jólesik. Imádom a munkám, de ez már nagyon kellett a testemnek és a lelkemnek"- írta ki az Instagram-oldalára.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés


A Schobert család számára különösen fontos az összetartás, így nem is volt kérdés, hogy teljes létszámban induljanak el az útra.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés


Forrás: Blikk