Szingliként is élvezi az életet Singh Viki
2022-06-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szingliként is élvezi az életet Singh Viki, aki elárulta, szívesen ismerkedne, de azt tapasztalja, félnek tőle a férfiak.

Az énekesnő két hónapja szakított korábbi párjával, és életében először egyedül tölti mindennapjait, ám hozzátette, jól érzi magát.

– Hajlamos vagyok egy kapcsolatban megfeledkezni önmagamról, például ha választani kell aközött, hogy barátokkal elmenjek egy koncertre, avagy otthon maradjak a párommal, az utóbbit mellett döntök. Most azonban elhatároztam, ha meg tudom oldani, minden programra szívesen igent mondok – nevetett az énekesnő, aki azt észrevetette, hogy hiába jár el mostanában többet szórakozni, valamiért nem kell azzal foglalkoznia, hogy lerázza a próbálkozó férfiakat.

– Tudják rólam, hogy karakán csaj vagyok, a barátaim szerint általában már az arckifejezésemmel elüldözöm őket. Éppen ezért nekem olyan pasi kell, aki tökösebb nálam – magyarázta Singh Viki, aki komoly kapcsolatban egyelőre nem gondolkodik, de szívesen ismerkedik.

– Az egyetlen esély, ha közös ismerősök mutatnak be valakinek, vagy ha esetleg én kezdeményeznék, de azt nem szoktam. Persze, közben azt is el kell árulnom, nagyon élvezem, hogy a magam ura vagyok, s jelenleg senki más igényeit nem kell figyelembe venni – jelentette ki az énekesnő.

Forrás: Blikk