Molnár Anikó újra szerelmes
2021-11-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Hosszú idő után újra rátalált a szerelem Molnár Anikóra! Az egykori Nagy Ő szívét egy civil férfi ejtette rabul. Sokat ugyan nem árulnak el a kapcsolatukról, de Anikó nem is tagadhatná, boldogabb, mint valaha.

– Teljesen civil ember, nem szeretne az újságban szerepelni, és én is szeretnék vigyázni erre a kapcsolatra. Sokszor megégettem már magam, ezért megtartjuk magunknak a boldogságunkat – nyilatkozta a Blikknek Anikó, aki a külvilág számára is egyértelművé tette, megtalálta azt a férfit, akiben társára lelt. A közösségi oldalán osztotta meg, hogy kapcsolati státusza megváltozott.

 

– Még friss a dolog, a Facebookon többek között azért tettem közzé, hogy kapcsolatban vagyok, hogy más férfiaktól ne kapjak több üzenetet – magyarázta a ValóVilágból megismert Anikó.

Anikónak sokszor kellett megküzdenie a boldogságért.

– Ami most a párkeresés terén tapasztalható, attól én teljesen el vagyok keseredve. Pedig egy nő semmire sem vágyik jobban, mint egy olyan férfira, akire emberileg felnézhet és kölcsönösen számíthatnak egymásra. Én az igazi retró párkapcsolatban hiszek, illetve egy olyan társban, aki betölti a klasszikus férfiszerepet, és aki mellett egy nő igazán nő lehet minden gyengeségével, erősségével és esendőségével együtt. Hisz mindenkinek arra van szüksége, hogy legyen mellette egy olyan ember, akire mindig mindenben számíthat és aki segít mindenben – mesélte korábban a Blikknek Anikó.

Az egykori Nagy Őnek híres férfiak is csapták a szelet, de egyikükkel sem tudott tartós kapcsolatot kialakítani. Legutóbb egy civil foglalkozású férfivel, egy rendőrrel osztotta meg az életét, de hosszan tartó se veled, se nélküled után tavaly év elején szakítottak. Másfél év szingliség után talált rá újra a szerelem, és most mindent elkövet, hogy révbe érjen.

Forrás: Blikk