Molnár Anikó habzsolja az életet
2024-04-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Molnár Anikó megtalálta a számítását, pedig OnlyFans-karrierje kezdete óta 180 fokos fordulatot vett az élete, de remekül érzi magát.

Az egykori valóságshow-sztár megtartotta civil munkáját, és sminktetoválóként dolgozik, e mellett pedig tartalomgyártóként is megállja a helyét szinte az összes közösségi platformon.

Élvezem az új életem, mert mozgalmas és változatos. Közel az ötvenhez sem tudok lassítani, millió dolog van, amit szeretnék csinálni. Minden napom más, többnyire tőlem függ, hogyan osztom be az időmet, de a tetováló szalonban a vendégeimmel alkalmazkodunk egymáshoz, igyekszem én is rugalmas lenni – magyarázta Anikó, akit éppen takarítás közben értünk utol telefonon, és elárulta, eszébe sem jut, hogy takarítónőt fogadjon.

Nem egyszerű összeegyeztetni a háziasszonykodást és az OnlyFanset, de többek között attól érzem nőnek magam, hogy a saját mikrokörnyezetemben rendet tudok tartani. Kevesebb időm van, mióta a tartalomgyártás ilyen szinten az életem része, éppen azon vagyok, hogy egy egészséges rendszert kialakítsak. Most kicsit azt látom, hogy elmegy mellettem az életem, és a munka fontosabb, mint saját magam, pedig ezek párhuzamban kellene, hogy álljanak – magyarázta a modell, és hozzá tette, hogy legjobban jelenleg az életéből a rendszeres mozgás hiányzik, ezt próbálja visszaépíteni a mindennapokba.