Szegedi Fecsóék már otthon babázhatnak
2024-04-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szegedi Fecsó hazavihette a kedvesét, Géczi Beát a kisbabájuk születése után a kórházból.

Április 15-én tudatta az örömhírt Szegedi Fecsó és 13 évvel fiatalabb párja, hogy megszületett a második közös gyermekük. Az üzletember és menyasszonya így már három gyermekkel büszkélkedhetnek, ugyanis a korábbi kapcsolataikból mindkettőjüknek született egy kisfia. Bár a csöppség nevét még nem árulták el, annyit igen, hogy hamarabb született a vártnál.

A boldog édesapa most büszkén mesélte, hogy a kedvese és a kisfia is hazatérhettek a kórházból, s már otthon pihennek együtt. A nagyszülők is besegítenek a párosnak, hiszen ennyi gyermek mellett elkél a támogatás.

„Minden rendben ment a szüléssel kapcsolatban, igaz, kicsit előbb, 10 nappal korábban érkezett. Szombaton még tartottunk egy babaváró bulit, vasárnap pedig mentünk a kórházba, így megvárta a buli végét. Szerdán hoztam haza őket, szerencsére van segítségünk, mert a nagymamák is itt vannak” – magyarázta Fecsó.

„Még nem ocsúdtam fel a történtek után, azért egy apának kell egy kis idő, mire realizálódik. De nem tudom kifejezni, mennyire örülök, és boldog vagyok, hogy már három fiam van. Persze, nagyon örültünk volna, ha van egy kislány is, de a legfontosabb, hogy egészségesek mind a ketten” – áradozott Fecsó, aki megemlítette: sokat segít a kisbaba körül.

„Én is sokkal többet segítek most otthon, főleg a két nagyobbik fiúval vagyok. Én viszem őket mindenhova. De persze, ez nem jelenti azt, hogy megijednék akár egy peluscserétől” – jegyezte meg az apuka.