Molnár Andi mindig csak a második lehet Szente Vajknál
2022-07-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Bár még nagyon friss a Jászai Mari-díjas rendező és a táncművész kapcsolata, olyannyira jól kijönnek egymással, hogy hamarosan akár a közös családalapítás is szóba kerülhet. Kulisszatitkokat osztottak meg ismerőseik a kapcsolatuk kezdetéről.

A Dancing with the Stars előadóját és új kedvesét a Blikk kapta lencsevégre idén májusban, ahogyan szerelmes csókot váltanak. Innentől kezdve nem volt kétség: a két sztár között több van, mint barátság. Utólag kiderült, hogy április óta tart közöttük a románc. Bár a pár két tagja – a szakmai helyzetük és magánéletükben történt korábbi esetek miatt – igyekszik minden intimitást kerülni a nyilvánosság előtt, ismerőseik elárultak, olyannyira boldogok együtt, hogy már az összeköltözést is fontolgatták rögtön kapcsolatuk elején.

Az első randevúk

A Story magazin legújabb számából kiderül, hogy – nem meglepő módon – a színház falai között talált egymásra a két híresség. Ugyanis a 2014-es Dancing with the Stars nyertese előszeretettel látogatta a rendező előadásait. Pont egy ilyen alkalommal után futottak össze az egyik partin, ahol megindult köztük valami – mesélte a lapnak az egyik ismerősük. Akkor még korai volt bármit is feltételezni, hiszen mindketten épp egy hosszú kapcsolat utáni felépülési szakaszban voltak. Vajk Dobó Katával történő szakítását, Andrea pedig többéves házassága zátonyra futását heverte ki.

Andi azóta is szívesen látogatja kedvese darabjait, legutóbb a Vajk által színpadra állított Kőszívű premierére váltott jegyet a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Néhány ilyen kivételes alkalommal szemben, egyelőre igyekeznek meghagyni maguknak a kapcsolat titkait.

Vajk életében mindig csak a második helyet töltheti be Andi

Románcuk jövőjét illetően fontos kérdés lesz számukra, hogy Andi hogyan birkózik majd meg a gondolattal, hogy Vajk életében a színház az első. A rendező ugyanis rengeteg időt tölt a munkájával, a magazin szerint akár napi 16-18 órát is dolgozik. Ezek mellett nehéz lehet összeszervezni vele egy randevút, gy kérdés, hogy hogyan birkóznak majd meg ezzel a kihívással.

Bár egyelőre úgy látszik, nagyon jól ugorják meg az akadályokat. A Story magazin szerint a táncos és rendezős között akkora az összhang, hogy akár a családalapítás is jöhetne. Nyilvánvaló még nagyon a kapcsolat elején tartanak, ezért nem szeretnék elsietni a dolgot. Mégis biztató, hogy Vajk korábban azt mesélte, már családról, feleségről és gyermekről is álmodozik. Éppen úgy, ahogyan a barátnője is. Molnár Andrea házassága 5 év után ért véget előző férjével, amiről áprilisban mesélt először. Ennek ellenére a gyerekvállalásról még nem tett le a 39 éves táncosnő – írja a magazin.

Forrás: Blikk