Úgy tűnik, nem fog békésre sikeredni Piqué és Shakira szakítása
2022-07-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nagyon úgy fest, hogy nem fog békésre sikeredni a sztárpár szakítása. Bár esküvő nem volt, a két közös gyermekük elhelyezésével komoly jogi huzavona elé néznek.

Shakira és Gerard Piqué két gyermeke, Milan és Sasha jelenleg az édesanyjukkal Spanyolországban vakációzik, aztán viszont a tervek szerint az Egyesült Államok, pontosabban Miami felé vették volna az irányt. Ezt azonban Piqué nem engedélyezte, és nem járult hozzá, hogy a gyerekek elhagyják Spanyolországot.

Az utazás hátterének az is magyarázatot adhat, hogy Shakirának nem igen vannak barátai Spanyolországban, és a Barcelona-futballisták feleségei közé sem tudott igazán beilleszkedni és a spanyol rajongóktól is néha hideget-meleget kap.

A futballista azzal indokolta a döntését, hogy senki sem örülne annak, ha a gyerekei két hónapig távol lennének. Főleg nem a nagyszülők, akikkel a gyerekek születésük óta szoros kapcsolatot ápolnak, mivel a sztárok melletti ingatlanban laknak.

A spanyol Marca egy katalán újságírót idézett, aki szerint emiatt is nagyon feszült a hangulat, így kizárt, hogy békés és gyors megegyezésre lehet majd számítani. Az énekesnő tizenegy év után szakított korábbi szerelmével, miután a férfi megcsalta őt.

Forrás: Blikk