Taylor Swiftet titokban eljegyezte a szerelme
2022-07-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A hírek szerint Taylor Swiftet titokban eljegyezte a párja, Joe Alwyn. A szerelmesek másfél éven belül szeretnének összeházasodni.

Joe állítólag néhány hónapja tette fel a nagy kérdést az énekesnőnek, ám csak a legközelebbi hozzátartozóik tudtak erről.

– Taylor és Joe hihetetlenül boldogok, nagyon szeretik egymást, s valójában már néhány hónappal ezelőtt eljegyezték egymást, de csak a közeli ismerősöket és családtagokat avatták be. Mindenkit megkértek arra, tartsa titokban a dolgot. Taylornak van egy csodaszép gyűrűje is, de csak zárt ajtók mögött hordja, nehogy más tudomást szerezzen róla – osztotta meg egy közeli barát.

Arról egyelőre nincs információ, hogy az esküvő dátumát mikorra tűzte ki a pár, de az biztos, hogy másfél éven belül sort szeretnének keríteni erre.

Korábban már hallani lehetett arról, hogy a szerelmesek eljegyezték egymást, amikor 4000 mérföldet repültek, hogy együtt töltsenek egy romantikus hétvégét az Egyesült Királyságban.

Taylor és Joe már hat éve alkotnak egy párt, és nagy a harmónia közöttük. A koronavírus-járvány idején össze voltak ők is zárva, ám ez csak megerősítette a tényt, hogy egymásnak rendelte őket az ég is – írja a Mirror.

Forrás: Blikk