Mohamed Fatima szerelmével büszkélkedik
2023-03-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Mohamed Fatima megmutatta ritkán látott férjét. A csodás páros az Instagramon osztott meg pár fotót. Igazán szerelmesnek néznek ki a képeken.

Az énekesnő nem sokszor oszt meg ennyire személyes tartalmat közösségi oldalán, de most kivételt tett és megmutatta párját. Wiedemann Gábor és Mohamend Fatima szép párt alkotnak, amelyekről az Instagramon található album is tanúskodik.

"Vannak nehezebb napok, de csodásak még több! Köszönöm, hogy kitartasz mellettem, jóban, rosszban, örömben és szomorúságban! Hálás vagyok, hogy te vagy a másik felem!" – írta a poszthoz szövegként az énekesnő.

Ahogy korábban megírtuk, az énekesnő végleg kiszállt a Fekete Vonat-koncert utáni botrányából. Bár korábban azt mondta, a végsőkig harcolni fog az igazáért, most úgy tűnik, belátta, jobb, ha túllép rajta.

"Amikor huszonöt év elteltével körülnéztem az életemben, és lenéztem arról az óriási színpadról, rájöttem, hogy mennyi igaz szívű ember vesz körül, mindenki, aki aznap velem dolgozott, a férjem, a testvéreim a barátaim, és azok az ismerőseim is velem voltak, akikkel a hétköznapokban alig találkozom… De mi most mind együtt emlékeztünk. Azon, ami most van, megint csak nem lepődtem meg, mert ez a Fekete vonattal sajnos mindig így alakult, de miattatok mégis szépek az emlékek. Olyan dologért meg nem harcolok tovább, ami sosem volt az enyém" – írta közösségi oldalán Fatima, aki ezzel lezártnak tekinti a lassan két hete zajló botrányt.