Király Viktor megható módon köszöntötte fel a tőle külön élő feleségét
2023-03-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Király Viktor érzelmes sorokkal köszöntötte fel születésnapja alkalmából a feleségét. Vajon meg tudják oldani a nézeteltéréseiket, és ez egy lépés a békülés felé?

Király Viktor és Virág Anita házassága komoly válságba kerülhetett, a barátaik pedig egyre kevesebb esélyt látnak arra, hogy helyrehozhatják a kapcsolatukat. Bár a sztárpár egy közeli ismerős szerint már hónapok óta külön él, a problémáikat próbálták titkolni a nyilvánosság előtt.

"Régóta gondjaik vannak, amiket, bármennyire is igyekeznek, nem tudnak rendezni. Viktor néhány hónapja el is költözött a közös otthonukból, de a kisfiát rendszeresen látogatja. Neki és Anitának is az a legfontosabb, hogy Kolen ne sérüljön a köztük lévő problémák miatt, ebben a kérdésben teljes közöttük az egyetértés. Előfordul, hogy emiatt még közös programot is szerveznek" – ecsetelte nemrég a neve elhallgatását kérő informátor.

Úgy tűnik, az énekes nagyon igyekszik, és arra törekszik, hogy minden visszatérjen a régi kerékvágásba. Láthatóan még szereti a kedvesét, hiszen megható sorokkal bókolt neki a születésnapja alkalmából:

A leges legboldogabb szülinapot kívánom neked. Minden nap a tied, de a mai nap főleg! Maradj mindig ilyen, amilyen vagy!

– osztotta meg a közösségi oldalán.