Milyen férfit akarnak a nők?
2021-04-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Réges-régen, a férfi vadászott, ezzel biztosítva az élelmet, ő gyújtotta meg a tüzet és megvédte a családját mindentől.

Napjainkra jelentősen megváltoztak a férfi-női szerepek, és persze az egész világ. Ma már mást akarnak a nők, és más szerepekben kell helytállniuk a férfiaknak. Természetesen nincs két egyforma ember, így nem is lehet megfelelni egyszerre mindenki elvárásainak. Van azonban néhány olyan jellemző, amelyhez a legtöbb nő vonzódik. Melyek ezek? A cikkünkben megtalálod a válaszokat!

Milyen férfit tartanak vonzónak a hölgyek?

1. Aki, mielőtt belevágna egy új kapcsolatba, elég időt szán arra, hogy jobban megismerje önmagát. Megfogalmazza, hogy mit tart fontosnak az életben, milyen értékrendet követ, mi teszi boldoggá, mi az, ami felbosszantja, és még sorolhatnánk. Nincs annál vonzóbb férfi, mint aki tisztában van vele, hogy ki ő, mit akar, és mi az, amit nem.

2. Aki nem játssza meg magát. A legvonzóbb férfi nem akar más lenni, mint aki valójában. Nem vesz fel álarcot, nem tesz úgy, mintha ő lenne a herceg a fehér lovon, miközben utálja az állatokat, és inkább a videójátékoknak él. Ezzel ugyanis számtalan későbbi probléma elkerülhető. Hiszen mindenki azt szeretné, hogy a párja önmagáért szeresse, de ha hazudunk önmagunkról, akkor az egész kapcsolatból hiányozni fog az őszinteség. Helyette egymást érik majd a konfliktusok, és végül a fájdalmas szakítás.

3. Aki nem hazudja, hogy komoly kapcsolatot keres, miközben csak egy újabb trófeával szeretné gazdagítani a gyűjteményét. Az őszinteség mindig sokkal megnyerőbb. Az igazi férfi nyíltan felvállalja, ha egy kapcsolatban is szeretné megtartani a függetlenségét. Ezt nem ciki megtenni már az első randin, vagy akár már előtte is.

4. Aki tisztában van a rossz tulajdonságaival, és nem fél tenni ellenük, folyamatos önfejlesztéssel, és akár életmódváltással. Egy dolog, ha egy férfi azt meséli a partnerének, hogy szeret hétvégente szórakozni járni a barátaival, és iszogatni, de nagyon más dolog, ha kifejezett alkohol problémái vannak. Ilyenkor a randipartnernek meg kell adni a lehetőséget, hogy eldönthesse, akar-e ilyen emberrel egyáltalán személyesen megismerkedni.

Ezt is olvasd el! - Mit akar a nő egy párkapcsolatban?

5. Aki megérti önmagát, a viselkedését, a különböző élethelyzetekre adott válaszait és a problémái forrását. Az az ember ugyanis, aki jól ismeri önmagát, az könnyebben talál olyan párt, aki elfogadja őt. A kölcsönös tiszteletnél és megértésnél nagyobb kincs pedig nincs is talán a világon.

6. Aki kedves és figyelmes, aki odafigyel a környezetében élő emberekre, különösen a szeretteire. Napjainkban már nem feltétlenül a férfitől várjuk el, hogy ő legyen a családfenntartó és kenyérkereső. De a törődés, és a másik segítése a mai napig nagyon fontos egy kapcsolatban. Lehet, hogy a férfi keres kevesebbet, de cserébe jól főz, és sokat segít a gyerekek körül. Ez mind vonzó tulajdonság.

7. Aki megvédi a nőt. A fentebbi gondolatból kiindulva nem kizárólag anyagi téren. És nem is kell semmi szuperhős akcióra gondolni. A vonzó férfinak céljai vannak az élettel, és azokért mindent meg is tesz. A saját lábára áll, nem hagyja, hogy mások irányítsák, és megoldja az elé sodródó nehéz helyzeteket. Ezzel egy biztos pont lehet a társa életében. Például defektes lesz az autó egy kiránduláson. Egy igazi férfinak ez nem jelent problémát, tudja mit kell tennie és nem is késlekedik. Persze nem kell tudnia, hogyan kell kereket cserélni. De tudnia kell megfelelően kezelni és megoldani a helyzetet. Ez az, amit a nők igazán szeretnének.

8. Aki képes parancsolni az érzelmeinek, és kifejezni azokat. A nők úgy tartják, hogy a férfiak kevésbé érzékenyek, de ez nem igaz. Ők ugyanannyi érzelemmel küzdenek, mint a hölgyek. A különbség inkább az, hogy kevésbé képesek kifejezni jól szavakkal és tettekkel. Egy férfi nem attól lesz megnyerő, ha titkolja a fájdalmait, és úgy tesz, mint aki mindent elvisel. Pont az érzelmektől lesz emberi valaki.

9. Aki tudja, hogyan kell jól kommunikálni. Egy vonzó férfi bármiről képes beszélgetni a partnerével, és persze odafigyel arra is, hogy a másik mit mond. Ez igaz mind a boldog pillanatokra, és mind a problémás helyzetekre is. Az összes párkapcsolatban vannak viták, de nem mindegy, hogyan zajlanak. Fontos, hogy két ember tisztelje a másikat, és együtt keresse a megoldást.

Nincs két egyforma nő, és nincs két egyforma férfi. Pont ettől szép a társkeresés. Minden kapcsolat mást hoz magával, jó és sajnos rossz dolgokat is. Nincsenek szabályok, hogy melyik férfi tetszik mindenkinek, és melyik senkinek, mert mindenki tetszik valakinek. Mindemellett vannak olyan örökérvényű tulajdonságok, amelyeket a legtöbb ember elvár a párjától. Hogy Te is megnyerő lehess, nem árt némi önismeret és önfejlesztés, de mindig maradj önmagad. Csak így lehetsz igazán vonzó!