Karsai Zita nagyon várja már kislánya érkezését
2021-04-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Már egy hónap sincs hátra a nagy napig, Karsai Zita (42) hamarosan kezében tarthatja gyermekét, aki a Lili nevet kapja. A táncos már vissza is repült Németországba, ahova párja, Géza is követi majd.

 

– A kétlaki élet mellett döntöttünk, így most én itt Kölnben készítem elő a terepet, a párom pedig Sukorón felügyeli a felújítást, hogy mire jön a baba, minden készen álljon. Várom már, hogy együtt legyünk, hiányzik, de én nem vagyok az a típus, aki sülve-főve együtt akar lenni a másikkal, a terhesség ellenére sem. Így is feltalálom magam, intézem a dolgaimat és még órákat is tartok délelőttönként, igaz, hamar elfáradok – mesélte a Blikknek a táncos, akit még a nyolcadik hónapban sem kímélnek a rosszullétek, eddig 10 kilót szedett fel és a pocakja is méretesre nőtt.

– Előre nő a gyerek, ezért sokat nem tudok egy helyben ülni, inkább fekszem. Viszont ha órát tartok, mindig nagyon jól viselkedik, összehúzza magát, ha zenét hall és érzi, hogy táncolok – árulta el a kismama, aki egyre jobban izgul, ahogy közeledik az időpont. Egyrészt szeretné már megpillantani és karjaiban tartani lányát, másrészt túl lenni a szülésen komplikációk nélkül. A táncost ugyanis évek óta gyötri egy nyaki és egy gerincsérv. Mint mondja, ha megfelelően karbantartja állapotát gyógytornával, nincs problémája vele, de mivel állapotos, nem tud annyit mozogni, mint korábban megszokta.

– Tényleg izgulok a szülés miatt, megyek a második CTG-re, de előtte még az ortopédust látogatom meg. Éjjelente már nagyon zsibbad a karom, érzem, hogy nincs jó állapotban a gerincem. A friss leletekkel megyek a szülészhez, remélem, minden rendben lesz és el tudjuk kerülni a császárt – tette hozzá. Zita igyekszik lelkileg felkészülni a nagy napra, párja, Géza is nagyon várja már, de úgy döntöttek, nem osztanak meg egymással minden pillanatot, csak a legszebbeket.

– Amennyiben természetes szülés lesz, nem szeretném, hogy bent legyen Géza. Ám ha már a baba kint van, akkor bejöhet – mondta nevetve a táncos.

Zita nem tartozik azon anyukák közé, akik már hat hónappal a baba születése előtt az utolsó játékot is felakasztották a kiságy fölé. Persze már ő is beszerezte a legfontosabb dolgokat.

– A kiságy, a fürdetője és a pelenkázója is már itthon van, és nemrég a babaruhákat is beszereztem. Egy picit meglepődtem, hogy amikor rendelni akartam, a legtöbb kis méret már elfogyott a rugdalózókból, így kicsit nagyobbakat is vettem neki – árulta el a táncos.

Forrás: Blikk