Áldásukat adták Weisz Fanni új szerelmére a nagyszülők
2021-04-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Egyszerre boldog és szomorú Weisz Fanni (28). A siket modell már több mint fél éve nem találkozhatott személyesen imádott nagyszüleivel. A modell azt tervezte, húsvétkor meglátogatja Pécsett élő szeretteit, ám még várni kell a nagy találkozásra, pedig Fanni szerelmével, Bókay Gergővel (38) látogatta volna meg őket.

 

Már több mint fél éve alkot párt a fiatalemberrel, ám bemutatni még nem tudta őt, csak videón keresztül, ám annak örül a szőke szépség, hogy a nagyszülők, akiknek a véleménye mindig fontos volt a számára, áldásukat adták az új szerelemre.

– Amikor videótelefonon beszéltünk, akkor „találkozott” Geri a mamiékkal, beszéltek és látták is egymást. Örülök, hogy kedves fiúnak tartják és látják, hogy boldoggá tesz ez a szerelem, így nagyon örülnek a kapcsolatunknak és támogatnak minket mindenben – újságolta vidáman, ám a nagy találkozás elmaradása miatt mégis picit csalódottan a Blikknek Fanni, aki nemrégiben össze is költözött kedvesével. – Videón megmutattam mamiéknak az új otthonunkat, nagyon várom, hogy meglátogassanak itt minket. Anyuék voltak már nálunk többször is, jó, hogy ennyit jönnek!A modell hosszú évekig nem tartotta a kapcsolatot családjával, ám egy éve megtört a jég, azóta pedig szinte nem telik el úgy nap, hogy ne beszéljen a szeretteivel.

– Szerencsére az internetnek köszönhetően rendszeresen látom őket, ami persze nem ugyanaz, mint egy nagy ölelés, az még sajnos várat magára. Nagy családi beszélgetések zajlanak videócseten, amelybe mindannyian bekapcsolódunk. Nem egyszerű, de most a józan ész kell diktáljon és nem az érzelmek – magyarázta Fanni, aki korábban azt tervezte, úgy látogatják meg a nagyszüleit, hogy csak az ablakon keresztül, a teraszról társalognak, de végül ezt a lehetőséget is elvetették, nem kockáztatnak, amíg tart a koronavírus-járvány. – Milliószor átgondoltuk, de nagyon féltjük őket.

Fanni nagypapája, István nehéz időszakon van túl, ezért fokozottan kell ügyelni arra, hogy semmilyen betegséget ne kapjon el.

– Papa az elmúlt években legyőzte a rákot és van egy olyan betegsége, ami miatt gyengíteni kell az immunrendszerét, ezért eddig az oltást sem kaphatta meg – mesélte Weisz Fanni. – Reméljük, ez hamarosan megtörténik és akkor már biztonságosabb találkozni velük, addig viszont várunk türelmesen.

A modell és szerelme másfél hónapja költözött össze. Fanni és Gergő minden bútort maga vásárolt meg és szerelt össze, valamint közös otthonukat is maguk dekorálják, díszítik. A napokban felkerültek a falra a családi fényképek is, Fanni minden szerettével készült képet kitett, ami sok erőt ad neki. Emellett a szőke szépség nagyon házias is, porszívózik, port töröl, s attól sem riad vissza, ha egyedül kell megpucolnia az ablakokat – szívesen felügyel a rendre a méretes lakásban.

Forrás: Blikk