Eszményi Viktória és Heilig Gábor elárulták hosszú házasságuk titkát
2021-04-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Humor nélkül nem sikerült volna, ezt vallja Eszményi Viktória (69) és Heilig Gábor (71), akik negyvenöt éve élnek boldog kapcsolatban.

A házaspár egy szovjet turnénak köszönheti az egymásra találást, ami annyira jól sikerült, hogy még ennyi év után is nagyon jól érzik magukat egymás társaságában. Persze ezért tenni is kellett, és az sem ártott, hogy alapjaiban ugyanazt gondolják a világról és az életről.

– Azt gondolom, olyan nincs, hogy jó vagy rossz házasság. Szerintem működő és működésképtelen házasság van, és a miénk működik, és ugyan hivatalosan „csak” 38 éve volt az esküvőnk, már előtte is úgy éltünk, mint a házasok – jelentette ki a zenész Heilig Gábor, aki szerint az is fontos tényező, hogy amellett, hogy szeretnek egymás társaságában lenni, mindig is adtak teret a másiknak.

– Tudjuk békén hagyni egymást. Jó ideje dolgozunk már együtt, lépünk fel együtt, de arra mindig tudatosan figyeltem, hogy mind a kettőnknek legyenek meg a saját dolgai, feladatai, mert kellenek a külső impulzusok – folytatta a zenész, akinek felesége, Viktória azt is hozzátette, nagyon fontos a szeretet mellett a tolerancia.

– Kell az azonos alaptermészet, de a másságok is. És ami fontos, ezeket a másságokat el kell fogadni, sőt meg is lehet szeretni. Persze Gabi is képes rendszeresen otthagyni dolgokat, ahol nem kellene, de én csak megmosolygom ezt, majd fogom és a helyére teszem – árulta el az énekesnő, aki persze nem akarja rózsaszín leányregénynek beállítani a kapcsolatukat, hiszen ők is szoktak veszekedni, vitatkozni, csak egy dolog sosem volt kérdés tárgya: mégpedig, hogy bármilyen problémájuk is akadt, azt együtt akarták megoldani.

– A mindennapi dolgokban egyébként nagyon sokat segít az, hogy jó humorunk van, ez sok mindent áthidal – nevetett az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy kifejezetten örül annak, hogy az elmúlt egy esztendő nehézségeit egy olyan jó férjjel kellett átvészelnie, mint Heilig Gábor.

Hét év után leánykérés és minden különösebb szervezés nélkül mindössze a két tanú és két vendég jelenlétében fogadott egymásnak örök hűséget Heilig Gábor és Eszményi Viktória. A zeneszerző azonban utólag egy kicsit bánja, hogy nem tartottak legalább egy kisebb esküvőt.

– Nekünk ez a lépés akkor amolyan formaság volt, hiszen mi már az első pillanattól kezdve szinte házasoknak tartottuk magunkat, de egy picikét sajnálom, hogy a szüleinktől, a testvéreinktől elvettük ezt az élményt – vallotta be Heilig, aki azt is hozzátette, talán éppen ezért az évfordulókból sem csinálnak nagy ügyet, ám szívesen vesz rendszeresen a feleségének virágot – csak úgy.

Forrás: Blikk