Miért fontos a valós profil?
2022-11-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Te is társat keresel, de nem tudod, hogyan készíts olyan profilt, amivel elnyered a férfiemberek érdeklődését? Amiből tényleg azt gondolják majd, hogy Te is komolyan veszed a társkeresést? Adunk pár tippet, hogy miként érdemes összeállítanod a profilod és miért fontos az, hogy minden adatot valósan közölj magadról.

A társkereső oldalakon a tagok különböző feltételek szerint keresnek párt a többi társkereső között, ezért egy jól kitöltött, valós profil, jelentős szerepet tölt be a párkeresés során. Ez az arcunk a virtuális térben, a saját reklámtáblánk, aminek bizony el kell adnia minket! Ha üres, sablonos, unalmas vagy semmitmondó, akkor sikerünk elmarad.

Az általános tendenciával szemben érdemes 5 percnél többet szánni az adatlap elkészítésére, érdemes akár több napig is gondolkozni azon, hogy mit tárunk magunkról a világ elé, mi az, amivel felkelthetjük mások érdeklődését. Ne legyünk lusták és töltsük ki teljesen a fizikai adottságokra vonatkozó információkat. A társkeresés alapja az ismerkedés, a közös hang és érdeklődés megtalálása, ilyenekben nem érdemes lódítanunk. Nem éri meg, mert egy esetleges személyes találkozón úgyis kiderül az igazság.

Nagyon fontos, hogy úgy alkosd meg online profilodat, hogy az minden arra tévedő férfi érdeklődését felkeltse. Az első mondat legyen ütős! Ahogy manapság újságot, webes portálokat olvasnak az emberek, úgy fogják a te adatlapodat is átfutni. Végigszaladnak az adataidon, majd megnézik a fényképedet, és még ha nem vesztették el az érdeklődést, akkor elolvassák a mottódat. Ha ide is sikerül valami egyed szöveget írnod, akkor számíthatsz rá, hogy az alatta lévő szöveget is elolvassák.

Sokat lendít a hatékonyságon egy fénykép feltöltése is: hiába írunk valami nagyszerűt magunkról, ha sokan kizárólag fényképes adatlapokra keresnek rá. Sok társkereső nem szereti feltölteni a fotóját, mert úgy gondolja, hogy nem néz ki jól, vagy csak egyszerűen nem akarja ismerősei tudomására hozni, hogy társat keres. Egy társkereső oldalon az ilyen jellegű problémákat el kell felejteni. Egy fotóval rendelkező társkereső sokkal több választ fog kapni a leveleire, mint egy olyan, akinek nincs fotója. Egy fénykép alapján nem lehet a külsőről korrekt képet kialakítani, ezért érdemes különböző élethelyzetekben készült fotókat feltölteni. A cél, hogy olyan személyes találkozás jöhessen létre, amikor a másik fél nem csalódik, hisz teljes és a valóságnak megfelelő képet alakítottunk ki benne.

Ez is érdekelhet! - 7 fotó, amit szabad és 6, amit sose használj a társkereső profilodban

Ne adjunk értelmetlen nevet magunknak (pl.: Ghkfg), mert senki nem fog írni nekünk: egy ennyire titkolózó user nem veheti komolyan a társkeresést. Ne csaljunk az adatok és fénykép megadásánál, mert a személyes találkozásnál úgyis bukta lesz, és hazugsággal indítani, a másikat hülyének nézni egy bizalmon alapuló kapcsolatnál nem szerencsés! Ne hagyjuk üresen az adatokat: komolytalan, sötétben lapuló, egyszeri próbálkozóról van ilyen esetben szó, aki semmiféle időt és energiát nem szán a társkeresésre. A kép és a szöveg együttese kelti fel, avagy taszítja tovább a partnerkeresőket. Fontos, hogy bemutatkozásunk ne szegénységi bizonyítvány legyen: fésüljük át szövegünket és korrigáljuk a helyesírási hibákat. Apróság ugyan, de érdemes rá odafigyelni.

És végül egy jó tanács: az internetes társkereső oldalakon is merjünk nyitottak lenni, így sokkal nagyobb sikerünk lehet a pártalálásban!