Mi történt Marics Petivel és Kovács Gyopárral?
2023-09-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Mi lesz Marics Peti és Kovács Gyopár kapcsolatával? Míg az előbbi egy sereg lánnyal vette körbe magát, utóbbi mellett új férfi bukkant fel.

Marics Peti barátnőjének, Kovács Gyopárnak van oka mostanság a féltékenykedésre, hiszen a sármos énekesnek a Dancing with the Starsban érzéki, intim mozdulatokat is gyakorolnia kell a partnerével, Stana Alexandrával. Legutóbb például a szétterpesztett lábai közül jelentkezett be a táncteremből az előadó, aki láthatóan jól szórakozott a szituáción. És ez még nem minden: Peti a legújabb Valmar-dal megjelenésének időpontját egy csapat bikinis bombázó társaságában osztotta meg. A zenész a medenceparton élvezte a jelenetet a csinosabbnál csinosabb lányok mögött.

Úgy létszik azonban, hogy Gyopárt sem kell félteni, ugyanis a színésznő a korlátozott ideig megtekinthető Instagram-sztorijában egy új férfi mellett tűnt fel, aki a fejét igencsak közel dugta hozzá, kezével pedig az állát simogatta. A képen egy háttér előtt állnak, így nagy valószínűséggel egy fotózás miatt kellett ilyen közel kerülniük egymáshoz.