Wolf Kati újra készen áll a szerelemre
2023-09-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Wolf Kati kapcsolata húsz évig tartott, majd elváltak a férjével. Az énekesnő nyitott lenne az új szerelemre.

Wolf Kati évekkel ezelőtt az egész családjával Hongkongba költözött, mivel az egykori férje diplomáciai állást kapott, ám egy év után hazajöttek, mert nem érezték ott jól magukat. Az énekesnő határozottan kijelentette: minden pillanatban fel akart ülni a repülőre, fogni a gyereket és visszajönni. Akkori párjával egy évre rá szétváltak az útjaik, az énekesnő pedig azóta nem nyilatkozott túl gyakran a magánéletéről. Most viszont úgy döntött, részleteket árul el arról, hogy újból készen áll a szerelemre.

Kati 48 évesen is elképesztően jó formában van, nem csoda, hogy azt érzi, a kor csak egy szám. Ennek ellenére inkább a saját korosztályában nézelődik férfiak után. Szerinte egy érett nő, egy érett férfiban lelhet társra.

Így én sem egy huszonévessel akarok összejönni. Azt gondolom, hogy a normális, korombeli férfiak - mert azért ismerek ilyeneket is - már mást keresnek egy nőben, mint húszévesen. Nekem kicsit sántítani szokott, amikor nagyon nagy a korkülönbség. Van ilyen, és biztos van rá jó példa, de én nem vágyom friss húsra, én már mást keresek egy férfiban

- vallotta be az előadó a Vendégoldal című műsorban. Arra is kitért, milyen kapcsolatot ápol az egykori párjával a válás után.

Tök jóban vagyunk az exemmel, összejárunk, beszélünk naponta a gyerekekről

- említette meg Kati.

Mint mondta, többek között azért nem szeret a magánéletéről beszélni, mert a válása után újra rátalált a szerelem, azonban egy ismerőse elmesélte a románcot, és a nyilvánosság is megtudta, amit el akart kerülni. A kapcsolat véget ért, melyet több sikertelen próbálkozás követett, de a reményt továbbra sem adta fel, hogy rá is vár a nagy Ő. Az édesanya próbál egyensúlyozni a magánélet és a karrier között, de rájött, hogy lehetetlen, mindig mindent tökéletesen csinálnia.

"Én már elengedtem, hogy mindennek tökéletesnek kell lennie, elég, ha a törekvés százszázalékos. A legtöbb kérdőjel vagy bűntudat bennem az anyaságommal van. Mindig azt szoktam mondani, hogy énekesnőnek lenni ezerszer könnyebb, mint az anyaságot jól csinálni. Közben annyira tök jó fej lett a két gyerek, ami nem gondolom, hogy az én egyedüli érdemem, sőt!" - zárta gondolatmenetét.