Mi kell a nőnek? Az 5 legfontosabb dolog, amit egy férfi nyújthat a számára
2019-10-30  /  Szerző:   /   Szerelem Lassan 20 éve már, hogy Mel Gibson a fenti kérdésre kereste a választ, és talán egyetlen nőhöz sikerült megtalálnia a kulcsot, de hamar rá kellett jönnie, hogy sokszor még a nők fejében is zűrzavar van ezzel kapcsolatban.

Ráadásul minden ember, és köztük minden nő más és más, tele sokféle gondolatokkal, álmokkal, élményekkel, és tapasztalatokkal.

Te belegondoltál már, hogy nőként mire vágysz egy férfitől? Most mondhatnád, hogy ez komplikált ügy, pedig a látszat ellenére legtöbben ugyanazt az 5 dolgot szeretnénk. Cikkünkből most Te is megbizonyosodhatsz róla!

1. Elköteleződés

Természetesen ez alatt, nem feltétlenül egyedül a házasságot kell érteni. Sokfélék vagyunk, nem mindenki szeretne férjhez menni, és gyerekeket szülni. De párkapcsolatra szinte mindenki vágyik. Egy egészséges együttélés alapja, hogy mindketten kifejezzétek, mennyire fontosnak tartjátok a másikat, és hogy kölcsönösen számíthattok egymásra bármilyen élethelyzetben.

Ezt is olvasd el! A legfontosabb 10 párkapcsolati tanács, amit minden nőnek meg kellene fogadnia

2. Bizalom

Egy kapcsolat csak akkor működhet jól, ha mindketten bíztok a másikban, feltétel nélkül. Ez senkinek sem könnyű, hiszen mindannyian sok rossz tapasztalatot hozunk a múltunkból, amely meggátolja, hogy valóban nyitottak, és befogadóak legyünk egy új partner irányába. De minél jobban megismeritek egymást, annál közelebb kerülhettek ehhez is.

3. Őszinteség

Különösen egy kapcsolat elején, félve a másik reakciójától nehezen mutatjuk ki érzéseinket, és még nehezebben mondjuk el, hogy mit szeretnénk. De a korábban említett bizalom alapja, hogy őszinték és egyenesek legyetek egymáshoz, az első pillanattól kezdve.

4. Tisztelet

Minden nő vágyik arra, hogy a párja tisztelje és becsülje, és ez minden megnyilvánulásában érezhető is legyen. Amikor beszél hozzád, amikor üzenet ír, amikor megérint, minden gesztusa ezt kell, hogy tükrözze.

5. Szerelem és szeretet

Ez kellene, hogy első helyen szerepeljen a listában, de itt a végén talán még hangsúlyosabb. Minden nő, és persze minden férfi is, vágyik arra, hogy szeressék, és hogy viszontszerethessen. Mert ez bizony kétoldalú, csak akkor vezet boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolathoz, ha mindkettő egyszerre teljesül.

par