Mérai Kata őszintén vallott a gyermekvállalásról
2022-12-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Mérai Kata jól érzi magát a bőrében. Négy évvel ezelőtt még nem zárkózott el a családbővítés gondolatától, ám ma már teljesen más elképzelései vannak a színésznőnek.

Párjával, Jocóval évek óta együtt vannak, de nem ragaszkodnak ahhoz, hogy a szerelmüket egy papír is megpecsételje. Annak idején közös gyermeküktől is megkérdezték, mit szólna a házassághoz, ám Bálint határozottan ellenezte az ötletet. Mára pedig Kata egyre kevésbé látja esélyesnek, hogy oltár elé álljon.

Azt viszont sokan megkérdezik tőle, szeretnének-e testvért a fiuknak, de a pár úgy érzi, nem hiányzik egy csecsemő az életükből.

– Nem gondolom, hogy újabb gyermeket szeretnénk már, tök jól vagyunk így. Ha úgy alakulna, mindkét gyerek egykeként nőne fel, tehát még egyszer hangsúlyozom, tökéletesen jól vagyunk így, hárman. Nem feltétlenü hiányzik, hogy beköszöjön egy csecsemő – mondta az 50 éves nő, majd hozzátette: nagyon élvezik, hogy van egy kamasz gyermekük.

A Borsnak elárulta, hogy nem szoktak tőle hülyeségeket kérni, cserébe Bálint sem csinál hülyeségeket. Olyan kompromisszumokat kötnek, amelyek nyomán mindenki jól érzi magát.