Schumacher Vanda elárulta, milyen férfira vágyik
2022-12-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nemrégiben kiderült, hogy Schumacher Vanda újra fent van Tinderen, a követői pedig egyből üzenetekkel kezdték el bombázni a fiatal lányt. A BeleValóVilág műsorvezetője most kamerák előtt beszélt arról, pontosan milyen okból kifolyólag keres társat, illetve elárulta azt is, milyen férfira vágyik.

Schumacher Vanda a Celeb vagyok, ments ki innen! után sem pihen meg: ismét ő lett a ValóVilág háttérműsorának, a BeleValóVilágnak az egyik műsorvezetője, illetve újra elkezdett férfiakkal ismerkedni az interneten. A fiatal lány főleg az utazásai miatt döntött így, mivel szereti azt, ha van mellette valaki, amikor világot lát. Korábban így nyilatkozott a népszerű társkeresőről, a Tinderről:

"Nem az a lány vagyok, aki minden napra új csávót szeretne. Nem vagyok pasifaló, ahogyan azt valamiért sokan gondolják. Ha el akarok menni a belvárosba vacsorázni, nincs szükségem senkire, ha fizetnem kell. Az első tíz mondatból le lehet szűrni, ki mit szeretne. Nem adom meg a lehetőséget, hogy a szexre terelődjön a téma" - hangsúlyozta ki a műsorvezető.

Most az RTL Reggeliben bővebben is kitért arra, hogy mi miatt regisztrált fel újra. Vanda elmondása szerint jóleső érzés számára, ha az ünnepek alatt nem magányos, és van kivel beszélgetnie. Kiderült, milyen számára az ideális társ:

"Nekem egy fontos, hogy legyen okos, nyűgözzön le! Tényleg ez a legfontosabb: legyen okos, beszéljen több nyelven - mivel ugye én sokat utazom -, illetve ne legyen idős. 30-ra van állítva, nálam az a max. Én még azért jövök-megyek, és nem azt szeretném, hogy akkor holnaputántól család, gyerekek, közös ház..."- fejtette ki a tévés, akinek az a fő célja, hogy együtt fedezze fel a világot a kedvesével.