Papp Gergő szakíthatott 24 évvel fiatalabb szerelmével
2022-12-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Papp Gergőre a válása után szinte egyből rátalált a szerelem egy 24 évvel fiatalabb nő személyében. Most viszont nagyon úgy fest, hogy Pimasz úr újra egyedülálló, mivel egykori kedvese, Pintér Petra egy másik férfi oldalán bukkant fel.

Pimasz úr, azaz Papp Gergő 2020 nyarán vallotta be élő adásban, hogy egykori feleségével, Judittal, 17 év után úgy döntöttek, elválnak. A műsorvezető kiemelte, hogy bár próbálták megmenteni a kapcsolatukat, végül különváltak, hogy mindkét félnek esélye legyen még a szerelemre. Ez be is következett, hiszen szinte egyszerre leltek új párra, a műsorvezető egy 24 évvel fiatalabb lányba, Pintér Petrába szeretett bele.

Annak ellenére, hogy a kedvesével nem mutatkoztak mindenhol közösen, úgy tűnt, a tévés végre ismét boldog. Petra énekesnőként is megmutatta magát az RTL Reggeliben. Több száma megjelent, illetve különböző zenei formációkban énekel. Éppen egy ilyen zenés eseményen találkoztak először Gergővel.

– Érdekes, hogy Judittal szinte egyszerre találtunk új párt. Úgy is hozhatta volna az élet, hogy alkalmi kapcsolataink lesznek, de már a legelső alkalommal tudtam, amikor a mostani párommal találkoztam, hogy ez komoly. Így volt ez Judit és az ő párja esetében is. Három hónapja vagyunk együtt, civil, de ha eljön az ideje, többet is mesélek róla – nyilatkozta két éve Gergő.

Most viszont nagy valószínűséggel ez a románc is véget ért, hiszen a lányt már egy másik férfi puszilja az Instagramra feltöltött egyik képén. A bejegyzés alatti kommentek között az új párja is feltűnik:

"Szeretlek te kis Vacak"– írta a férfi. Azt egyelőre nem tudni, mi miatt szakítottak, illetve ki hozta meg a végső döntést, de valószínű, hogy Papp Gergő újra szingli.