Megtalálta
2016-04-04  /  Szerző:   /   Szerelem Gabi és Pál a randivonal.hu oldalon ismerték meg egymást, több évvel ezelőtt, azóta is boldog párt alkotnak. Ismerd meg te is siker sztorijukat, amiben Gabi elmeséli nekünk, hogyan találta meg élete szerelmét az oldal segítségével.

sikertörténet

Kedves Randivonal!

Régóta gondolkoztam rajta, hogy írok, és most itt vagyok. 2011 őszén regisztráltam az Önök oldalára, az utolsó eséllyel önmagam számara, hiszen ez volt a negyedik társkereső, ahová regisztráltam, és tele voltam kudarcokkal, rossz élményekkel.

Egy üres délutáni órában, regisztráció nélkül nézegettem az oldal képeit és megakadtam, majd mindig visszatértem egy képhez. Meséltem a kolléganőmnek, de csak két nap múlva nézte meg, kiről van szó. Egyből mondta, hogy regisztrálunk! Heves tiltakozásom után végül ő regisztrált és egyből jelölt, amire este meg is jött az első levél. Innen már átvettem a stafétát...
Egy pici zökkenőtől eltekintve lassan két év telt el, és azt tudom mondani, hogy nagyon hosszú magány, illetve társas magány után megtaláltam a másik felem, akit minden feltétel nélkül elfogadott mindenki, aki nekem fontos. Az életünk üres része végre kitöltődött. Rengeteget kirándulunk, főleg motorral, rengeteget beszélgetünk, csupa olyan dolgot csinálunk, ami eddig hiányzott. Tervezzük az összeköltözést, ami remélem minél előbb sikerül, sőt a házasság gondolatával is játszadozunk... Ez viszont még a jövő, de mi most a jelent éljük meg, ami papír nélkül is tökéletesen működik, jóban-rosszban!

Gabi és Pál