Megszületett Török Réka első gyermeke
2021-06-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Közös munka kapcsán ismerte meg nála 18 évvel idősebb, ügyvéd férjét Török Réka, az ATV Heti Napló műsorvezetője, riportere. Amilyen gyorsan jött a szerelem, olyan gyorsan követték egymást az események. Réka várandós lett, néhány hónapja nyolc hónapos terhesen mondta ki a boldogító igent. Négy hete, május 3-án pedig megszületett kislányuk, Gertrúd is.

 

– Sokszor elképzeltem, milyen lesz az életem a lányom születése után, de álmomban nem gondoltam, hogy ő maga és az anyaság érzése is micsoda csoda – kezdi a boldog anyuka a Best magazinnak. – Minden, amit addig gondoltam, eltörpül mellette. Nagy hírfogyasztó voltam, nem tudtam meglenni közélet és politika nélkül, most a hírek olvasása helyett inkább ülök a lányom kiságya mellett, és miközben alszik, órákig képes vagyok nézni – folytatja Réka, akit többen figyelmeztettek a szülése előtt, hogy aludja ki alaposan magát, mert utána jó darabig erre nem lesz majd lehetősége. Mint mondja, szerencséje van a kislányával, mert Trudi éjszakénként csak egyetlen egyszer ébred fel, és miután megetette, már alszik is tovább.

Bár Trudi Réka első gyermeke, egész könnyedén fogja fel az anyaságot, nem pánikol be semmitől, és az is nagy könnyebbséget jelent, hogy férje két kamasz fiú édesapjaként gyakorlott apuka, nem okoz gondot neki sem a pelenkázás, sem a köldökcsonk tisztítása.

A televíziós egyelőre élvezi az anyaságot, nem tudni még, mikor megy vissza dolgozni, de a nézők örömére egy estére visszatért a képernyőre a szülést követően, amikor Kertész Ágnessel készített riportot, akinek 10 év fegyházbüntetését részben az ő közreműködésére a napokban 5 év fogházra mérsékelte Áder János köztársasági elnök.Forrás: Blikk