Kim Kardashian kudarcnak érzi magát a tönkrement házassága miatt
2021-06-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bár befejeződik a népszerű Keeping Up with the Kardasians című reality, amely nagy sikert hozott az egész Kardashian családnak, mindegyikük közül Kimnek lehetett a legnehezebb, aki nagy titkot leplezett le.

A híres reality-család 2020 szeptemberében döntött úgy, hogy ez lesz az utolsó évada a Keeping Up with the Kardasiansnek. 

Az utolsó epizódban a család utolsó műsorbeli vakációjára utazik a Tahoe-tóhoz, amely Nevadában található. Ám ahogy megérkeznek, Kimen látható, hogy nem érzi jól magát, s azonnal az egyik szobába szalad, hogy egyedül lehessen.

Később egy klipet láthatunk arról, ahogyan testvéreinek, Kylie-nak, Kourtney-nak és Kendallnek mesél a Kanye Westtel való házasságáról. „Egyszerűen nem bírom ezt már tovább” – mondja sírva.

"Még mindig ugyanezen a helyen vagyok, ahová évek óta be vagyok szorulva” – folytatja, a házasságára célozva. „Ő elmegy, évente más államba költözik, nekem pedig összeszedettnek kell lennem, hogy felneveljem a gyerekeket. Csodálatos apa és csodálatos munkát végzett.”

 

Ezután Kourtney azt mondja Kimnek, hogy Kanye akkor is jó apa lesz, ha elválnak. Mire Kim teljesen összetörik: „Olyan valakit érdemel, aki elmehet és támogathatja minden lépését, és aki elmehet Wyomingba. Én ezt nem tudom megtenni. Neki olyan feleség kellene, aki minden lépését támogatja, vele utazik, én pedig ezt nem tehetem.”

Kim azt is elmondja, hogy igazi kudarcnak érzi magát, hiszen ez már a harmadik házassága, ami nem jól működik. Előzőleg Kris Humphries és Damon Thomas felesége volt, mindkét előző házassága rövidebb volt, mint a mostani.

Forrás: Blikk