Megszületett Szekeres Nóra negyedik gyermeke
2021-07-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Már májusban megszületett Szekeres Nóra negyedik gyereke, de a műsorvezető csak most beszélt róla először. Nyugodt szülésen van túl, a pici a kiírt időpont után egy nappal született és a Nadin nevet kapta.

– Aznap reggel hatkor verőfényes napsütésre ébredtem, majd belém hasított egy érzés, hogy hohó, itt valami történik, olyan, mintha fájásom lenne. Tíz perc múlva megint éreztem valamit, na, gondoltam, hogy akkor ez tényleg az, amire gondolok, és valószínűleg beindult a szülés – nyilatkozta a Anya Magazinnak a műsorvezető, aki amikor beindult a szülés, Alexet még elvitte az iskola, orvosával pedig végig vonalban maradt, milyen gyakoriak a fájások. Miután beért a kórházba, még sétált egyet és kora délutánra meg is született második lánya.

Nadinnal a terhessége és szülése nyugodt és problémamentes volt, a műsorvezető szerint ennek köze lehet ahhoz, hogy a terhessége huszonhatodik hetétől baba-mama kapcsolatanalízisre járt, bár eleinte elég szkeptikus volt.

Mesélt arról, hogy az első és a mostani várandóssága között 20 év telt el, ma már sokkal tapasztaltabban ment neki a szülésnek. Gyakorlott szülőként most már azt is tudja, hogy nem szabad sürgetni a baba tempóját, leterhelni fejlesztő játékokkal, inkább élvezni ezeket a pillanatokat, amik egyébként is gyorsan elszállnak. Nóra megjegyezte azt, valószínűleg ez volt az utolsó terhessége, ezért sem akarja, hogy minden olyan gyorsan történjen.

Forrás: Blikk

Hasonló bejegyzések