Megszületett Tápai Szabináék harmadik gyermeke
2021-07-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Június 24-én látta meg a napvilágot Tápai Szabina és Kucsera Gábor harmadik gyermeke, Bella. Az egykori élsportoló apuka azonban nem volt ott Szabinával a császármetszésén: a műtét előtti órákban együtt pihentek, majd Gábor egy, a szülőszoba melletti helyiségben várta kislányát.

"Az arca kislányos vonásai a nővérére hasonlítanak, de még Milla világos bőrű és szőke hajú volt már a születésekor is, addig Bella abszolút más karakterű. Ahogy Beni, úgy ő is egy kicsit sötétebb hajú, kreolos bőrű." – mesélt újszülött gyermekéről Szabina a Best Magazinnak. Az édesanya azt is bevallotta, hogy három gyereke születése közül Bella világra hozatala volt a legnehezebb;- az egykori kézilabdázó korábban már arról is őszintén mesélt, hogy a harmadik terhességet is sokkal nehezebben élte meg.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) által megosztott bejegyzés

 

"Jelen pillanatban úgy érzem, több gyereket nem vállalunk. Ez a szülés volt fizikailag a legkeményebb és a legnehezebb, két kihordott baba után már máshogy zajlik egy császármetszés, mint az elsőnél. A műtét másnapján még gyengélkedtem, és a felépülés is lassabb, több időt vesz igénybe"– vallotta be a háromgyermekes édesanya, aki sok segítséget kap a családjától, valamit Bella is megkönnyíti a dolgát, ugyanis nagyon jó baba. A névválasztás azonban feladta a leckét. Sokáig a Míra nevet szerették volna választani, ám kisfiuk javaslatára a Bella név mellett döntöttek.

Forrás: Blikk