Gönczi Gábor is szülési szabadságra megy
2021-07-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Gönczi Gábor és felesége a második gyermeküket várják. A tévés elárulta, hogy a házuk teljes felső szintjét átalakították, hogy mindenki kényelmesen elférjen. Áron fiuk mellé ugyanis hamarosan megérkezik egy kislány, sőt, februárban a Gönczi család egy Golden retrieverrel is bővült.

 "Azt hittem, csak lehozzuk a padlásról a babaágyat, de mire kettőt néztem, már egy teljes focicsapatnyi szakember vonult fel hirtelen nálunk, a kőművestől a gipszkartonozóig"– mesélte Gábor a Hotnak.

A koronavírus-járvány alatt óvatosak voltak, komolyan vették a védekezést, a kismamát különösen védték az esetleges fertőzéstől. Több orvossal is konzultáltak a koronavírus elleni oltásról, végül az egész család beoltatta magát. A járvány alatt a kisfiukat nem vitték óvodába, így különleges szimbiózis alakult ki közöttük. Bár Áront próbálták hozzászoktatni a testvér érkezéséhez, a híradós szerint ez nem volt könnyű. Végül tudomásul vette, ám attól nem tágít, hogy a kistestvére csakis fiú lehet.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gönczi Gábor (@gonczigaborofficial) által megosztott bejegyzés

A házaspár nem zárkózik el attól a gondolattól, hogy háromgyermekes szülők legyenek, de most születendő gyermekükre és Áronra koncentrálnak. A szülést apás szülésként tervezik. Gábor az első gyermekük születésénél is ott volt, így nem is volt kérdés számára, hogy második gyermeke születésekor is bent lesz a szülőszobában.

A híradós jelenleg a fellegekben jár, az anyukával együtt szülési szabadságra megy, hogy teljes mértékben a felesége segítségére legyen.

Forrás: Blikk