Megszületett Illés Fanni kisfia
2022-08-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Megszületett Illés Fanni paralimpiai-világ és Európa-bajnok úszó kisfia. A sportoló a kicsi nevét is elárulta, valamint arról is beszélt, hogyan érzik most magukat, családként.

Illés Fanni a Glamournak számolt be elsőként arról, hogy életet adott gyermekének, aki a Mór Álmos nevet kapta.

"Család lettünk. Hatalmas öröm és boldogság van bennünk, hiszen megszületett a kisfiunk, Mór Álmos. A kisbaba egészséges, mindannyian jól vagyunk. Köszönjük a jókívánságokat, az élet fantasztikus, kívánom mindenkinek, hogy éljen át ilyen boldogságot, mint a miénk."- áll Fanni és vőlegénye, Szabó Álmos hivatalos közleményében.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Illés Fanni (@fanni.illes) által megosztott bejegyzés


Az újdonsült édesanya korábban szintén a Glamour hasábjain jelentette be, hogy várandós, akkor egy exkluzív interjújában mesélt arról, miként éli meg a terhességet:

„Szerencsés kismama vagyok, mert nem voltak rosszulléteim, egyedül a fáradtság az, ami időnként rám tör, de ez valószínűleg mindenkinél jelen van. Van olyan, hogy azt sem tudom, hol feküdjek le gyorsan egy kis szunyókálásra." - részletezte akkor Illés Fanni, aki a babavárás alatt is rendszeresen sportolt, sőt őgy fogalmazott edzés közben és után érezte magát a legjobban.

Fanni korábban arról is beszélt, az orvosa tanácsolta, hogy sportoljon, annyit amennyi jólesik, de azt is jelezte neki, idővel próbálja majd meg kímélni magát.

„Egész életemben kontrolláltam a testem, odafigyeltem arra mit eszem, mennyit eszem, mikor eszem, persze most is figyelek erre, csak hát a kisbabánknak meg kell nőnie, és ez természetes változásokkal jár az én testemben is. Ez a kontroll most kicsit kicsúszott a kezemből, ezt értelmezni tanulom most. Türelmet is tanulok, és magamról is sokat megtudok ebben a folyamatban."

A sportoló egy hete még ezt a pocakos képet osztotta meg a közösségi oldalán:

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Illés Fanni (@fanni.illes) által megosztott bejegyzés


Fanni egyébként azt tervezi, higy indul a 2024-es paralimpiai játékokon, valamint már a jövő évi világbajnokságon is ott szeretne lenni, így mindenképpen szüksége lesz majd segítségre. Bár a bébiszitterekkel kapcsolatban sincsenek ellenérzései, de azt szeretné, ha a kis Mórnak is olyan erős lenne a kapcsolata a nagyszüleivel, mint amilyen neki is volt. A helyzetük persze nem egyszerű, ugyanis Fanni édesanyja nagyjából 200 kilométerre él tőlük, de a terv az, hogy míg ő napi 5 órában edz, addig a kicsi majd a sportoló édesanyjánál lesz.

Forrás: Blikk